Подарък за Свети Валентин

Свети Валентин е католически празник, който с удоволствие празнуваме и в България. Празникът се отбелязва на 14 Февруари с размяна на романтични подаръци и нежности между двойките. От podaraci.info сме избрали някои от най – харесваните подаръци за Свети Валентин.

Подаръци за Св. Валентин – няколко подбрани идеи:

Ето я и нашата класация за най-хубав подаръци за Свети Валентин. А защо не и за подарък без повод? Разгледайте всички подаръци и изберете  този, който е най-подходящ за Вашата половинка:

Сто причини за любов 
SVETI VALENTINСпециално за Свети Валентин е подаръка 100 причини за любов.  Можете да подарите луксозна кутия във формата на сърце, в която има 100 папиръсчета с предварително от вас избрани причини за любовта към половинката ви. В сайта на търговеца има изброени много предложения от които можете да изберете вашите 100 и да поръчате луксозния подарък. един страхотен подарък на който не може да устои никой. Разгледай този подарък!

СЪРЦЕ от розов кварц (камъкът на ЛЮБОВТА)

kvarcpodarakbiz

Романтичен подарък за подсилване на любовта и страстта ! Розовият Кварц е известен като камъка на любовта. Неговата любовна енергия се засилва, още повече, когато е с формата на сърце. Разгледай този подарък!

,

Обичам те на 100 езика 

2Може би най – романтичния подарък е да кажете на любимия човек “обичам те” по много романтичен и нестандартен начин. Поръчайте кутия с формата на сърце ( или правоъгълна кутия ) с над 100 папирусчита от луксозна хартия, с “обичам те” на над 100 различни езика. Всеки има нужда да чуе, че е обичан, още повече от любимия човек. Това е подарък с който можете да разкриете чувствата си към другия или просто да кажете “Обичам те” за романтичен празник. Разгледай този подарък!

 Рамка за снимки – LOVE

ramka za snimki loveИзключително романтичен подарък подходящ за Свети Валентин. Ако сложите Ваши общи снимки в рамката или пък просто я подарите с пожеланието да създадете заедно още спомени ще направите един много впечатляващ подарък за Свети Валентин. Разгледайте този подарък!

,

Вино с персонализиран етикет 
подарък вино с персонализиран етикет

Виното с специално изработен етикет успешно комбинира и двата празника (Свети Валентин и Трифон Зарезан) и се харесва от всички. Виното е универсален подарък, а в комбинация с точното послание насочено към половинката и етикет със сърца е много подходящ подарък за случая. Може да се комбинира успешно с букет от бонбони. Разгледай този подарък!

,

Перла на късмета 

перланакъсмета.jpegПодарете истинска мида в неотворена мида и прекрасна огърлица от родий. Мидата се намира в консерва, а в мидата перла носеща някакво послание. Възможно е мидата да е в един от 6 цвята, а всеки означава нещо, за това е перла на късмета. В комплект с колие (с кошничка с място за перлата), това бижу е прекрасен подарък за Свети Валентин за жена. Разгледай този подарък!

,

Игра за пораснали СТРАСТ или ИНТИМНО

podaraci igra za porasnali

Игри за пораснали „СТРАСТ“ или „ИНТИМНО“ са интересен и закачлив подарък за Свети Валентин. С този подарък определено ще впечатлите и разнообразите любовния си живот 😉 Разгледайте игри за пораснали „СТРАСТ“ и игра за пораснали “ ИНТИМНО„. Всички игри за пораснали може да рагледате ––> ИГРИ ЗА ПОРАСНАЛИ!

,

Букет от бонбони – СВЕТИ ВАЛЕНТИН

buket ot bonboПодарете красив, луксозен букет от бонбони Рафаело. Ако купите рози, те със сигурност ще овяхнат много по-бързо отколкото букета от бонбони. Букета не само няма да овяхне, но и ще Ви подслади живота. Успешно се комбинира с всеки друг подарък. Разгледай този подарък!

,

romanti4enshokoladovpodarak

14 бр. Бонбони, 14 бр. романтични пожелания, магнит „ОБИЧАМ ТЕ“ и стилна кутия СЪРЦЕ!

Специални романтични бонбони, пожелания и магнит сърце с надпис „Обичам те“. Всичко необходимо за празника на едно място. Подарък, който говори от само себе си. Вие няма нужда да казвате нищо. Само трябва да създадете подходяща атмосфера. Разгледай този подарък!

PODARAK ZA SVETI VALENTINИнтересен подарък подходящ за Свети Валентин. Писмо в бутилка е интересен и различен защото е изцяло персонализиран подарък. Вие избирате текста за писмото в бутилка, цвета на пясъка, формата на шишето (звезда или сърце). До колко е романтичен този подарък зависи от текста, който ще изберете за писмото… Разгледай този подарък!

,

 Златно шампанско

подарък за сватбаУспешно комбинира и двата празника (Свети Валентин и Трифон Зарезан). Подходящ и ефектен подарък за случая. Разгледайте този подарък!

Независимо дали за първа година празнувате Свети Валентин или сте двойка от много години, то трябва да вложите голямо старание в избора на подарък. Подаръкът за Свети Валентин трябва да бъде е специално за половинката ви.

Стандартно е да се подари вино или шоколад под различни форми, вероятно търсите нещо романтично и нещо оригинално.

Романтични подаръци за Свети Валентин
В този сайт ще откриете множество идеи за уникални и романтични подаръци за любимия човек. Може да опитате да избягате от стандартното вярване,  че подаръкът трябва задължително да е материален? Подаръците са за да покажат привързаността към даден човек, за да радват и да носят щастие. Свети Валентин е точно такъв празник, при който личното отношение е най-важното нещо. Какъв по-добър начин да го покажете от това да направите изненада или необичаен жест, подготвен с много любов.

Опаковката е много важна
Опаковката на подаръка е от изключително значение. Като цяло как ще изглеждат нещата понякога е по-важно от това какво точно подарявате. Опаковката може да предаде цялото ви послание, затова се постарайте.
За вдъхновение
Ако търсите вдъхновение за това какъв подарък да изберете, то разгледайте каталога от идеи за подаръци. Или списъкът от романтични подаръци, повечето от които са много подходящи за празника Свети Валентин.