Подарък за имен ден

Подаръци за имен ден

Сайтът podaraci.info предлага на вашето внимание списък с идеи за подаръци. Сред идеите ще намерите множество подаръци за различни поводи, включващи подаръци за имен ден. Като повод имения ден, също като рождения ден, е личен празник. В този смисъл, често подаръците за рожден ден са подходящи и за именици.

Каталог с идеи за подаръци

Каталогът съдържа стотици идеи за подаръци. Идеите са разнообразни и задължително оригинални и интересни. Към всяка идея за подарък има добавено подробно описание и съвети. Много от идеите за подаръци са идеи за подаръци, които вие сами можете да направите. Можете да разгледате всички подаръци в Каталога с идеи

Подаръци за Имен ден – няколко подбрани идеи:

Ето няколко идеи за подаръци за Имен ден. Разгледайте всички подаръци и изберете  този, който е най-подходящ за Вашия Именник:

Подарък рисувана бутилка с вино – с икона по избор
ПОДАРЪК ЗА ИМЕН ДЕНПрекрасен личен подарък. Подаръка е ръчна изработка, ръчно изработените подаръци са уникални и неповторими, това е специален подарък за специален човек.
Такава бутилка може да бъде изработена с икона по ваш избор: Св. Георги, Св. Николай, Св. Богородица, Св. Димитър, Св. Архангел Михаил, Св. Йоан Кръстител.

.

 

Вино с персонализиран етикет 

vinospersonaliziranetiketТрудно е да намерим толкова личен подарък, че той да бъде наистина само за един човек на тази земя. Затова горещо ви препоръчваме подаръкът „Вино с персонализиран етикет“. Виното със специално изработен етикет  се харесва от всички. Виното е универсален подарък, а в комбинация с точното послание насочено към именника и красив етикет е много подходящ подарък за Имен ден.
Разгледай този подарък!

.

Букет от бонбони

buket ot bonboni

Подарете красив, луксозен букет от уникалните бонбони Рафаело. Ако купите рози, те със сигурност ще овехнат много по-бързо отколкото букета от бонбони. Букета не само няма да овехне, но и ще Ви подслади живота. Успешно се комбинира с всеки друг подарък. Разгледай този подарък!

.

.

 

podarakbachva4

Стъклена бъчва с чешмичка и чашки

Комплекта от  бъчва с чешмичка, четири чашки и красива, дървена поставка е много стилен и подходящ подарък за мъж, а ако напълните бъчвата с любимото питие на именника ще е още по впечатляващ подарък за имен ден на мъж.  Разгледайте този подарък!   

.

 

Перла на късмета        

 Подарете истинска мида в неотворена мида и прекрасна огърлица от родий. Мидата се намира в консерва, а в мидата перла носеща някакво послание. Възможно е мидата да е в един от 6 цвята, а всеки означава нещо, за това е перла на късмета. В комплект с колие (с кошничка с място за перлата), това бижу е прекрасен подарък за имен ден  на жена. 

Разгледай този подарък!

.

Опияняваща рулетка

опияняваща рулетка

Защо не и един весел и забавен подарък, които ще зарадва не само именика а и цялата компания. Подаръкът опияняваща рулетка ще донесе настроение и незабравими емоции. Разгледай този подарък! 

.

.

 

“Не се сърди човече” с шотове

igra ne se sardi choveche

Добре познатата от детството на всички игра, но вече за възрастни. Представете си колко забавно ще е когато играта напредне и вече всички са обърнали по две, три шотчета……Разгледай този подарък!

.

.

 

Ако все още не сте избрали разгледайте нашия каталог с идеи или списъка с  подарък за рожден ден, подарък за момичеподарък за момче, романтични подаръциподаръци за гадже.

Опаковката и картичката са много важни.
Опаковката на подаръка е от изключително значение. Като цяло как ще изглеждат нещата понякога е по-важно от това какво точно подарявате. Опаковката може да предаде цялото ви послание, затова се постарайте. Красиви подаръчни кутии и стилни картички може да разгледате на https://podaraci.biz/