Подарък за момиче

Независимо дали подарявате подарък на сестра си, на гаджето или съседката, в която сте тайно влюбени, то има няколко основни правила при подаряването на подарък на момиче, които трябва да спазвате.

Опознайте момичето Преди да направите подарък на момиче трябва поне малко да я познавате. Може да бъде разбрано погрешно например подаряването на еротично бельо на непознато момиче.

Подарък от момиче за момиче
Ако искате да направите подарък на приятелка или позната, то използвайте женския си нюх. Можете да измислите нещо хубаво и красиво. Този сайт предлага стотици идеи за подаръци.  Разгледайте каталога и изберете най-подходящия за вас подарък. Или можете просто да разгледате примерните подаръци, за да намерите вдъхновение. Ще намерите много идеи за безплатни подаръци или подаръци, които можете да сглобите или направите собственоръчно.

Ето и няколко наши предложения за подарък за момиче:


Перла на късмета
       

Уникален подарък перла на късметаПодарете истинска мида в неотворена мида и прекрасна огърлица от родий. Мидата се намира в консерва, а в мидата перла носеща някакво послание. Възможно е мидата да е в един от 6 цвята, а всеки означава нещо, за това е перла на късмета. В комплект с колие (с кошничка с място за перлата), това бижу е прекрасен подарък за момиче. Независимо дали подарявате подаръка на сестра си, приятелка или гадже, това е страхотен подарък във всеки случай. Разгледай този подарък!

 

Букет от бонбони

41341314662

Подарете красив, луксозен букет от уникалните шоколадови бонбони Рафаело. Ако купите рози, те със сигурност ще овехнат много по-бързо отколкото букета от бонбони. Букета не само няма да овехне, но и ще Ви подслади живота. Успешно се комбинира с всеки друг подарък. Всяко момиче обича красивите букети, но обича и вкусните шоколадови бонбони J точно затова този подарък „Букет от бонбони” е страхотен подарък за момиче, за всякакъв повод. Разгледай този подарък!

 

Уникален костен порцелан!

Търсите специален подарък за близък до вас човек, нещо различно и наистина красиво? Искате подарък, който зарежда с настроение ? Искате подаръка да е оригинален и да се помни дълго? Уникален костен порцелан в три части (чашка, чинийка и лъжичка), цветя или неповторими декорации. Костния порцелан се отличава със своята здравина, лекота и полупрозрачност, което го прави предпочитан подарък за и от ценители. Разгледай този подарък!

 

Сто причини за любов.

podarak

Направете подарък, с който да напомните на половинката   си колко много я обичате, чрез  подаръка 100 причини за любов ще направите това по уникално романтичен и незабравим начин.  Можете да подарите луксозна кутия във формата на сърце, в която има 100 папиръсчета с предварително от вас избрани причини за любовта към половинката ви. В сайта podarak.biz има изброени много предложения, от които можете да изберете вашите 100 и да поръчате луксозния подарък. Eдин страхотен подарък, на който не може да устои никой. Разгледай този подарък!

 

Oбичам те на 100 езика.

Обичам те подарък

Може би най – романтичния подарък е да кажете на половинката  си “обичам те” по много романтичен и нестандартен начин. Поръчайте кутия с формата на сърце ( или правоъгълна кутия ) с над 100 папиръсчита от луксозна хартия, с “обичам те” на над 100 различни езика. Всеки има нужда да чуе, че е обичан, още повече от любимия човек.

Разгледай този подарък!

 

Бижутерна кутийка – семейство жабки с коронки

Стилна и удобна бижутерна кутийка. Декорирана с камъни, тя изглежда много необичайно и красиво. Бижутерна кутийка – семейство жабки с коронки е интересен и красив подарък за всички принцеси. Жабата, както казват е на пари и с това пожелание е много добре приеман подарък. Този подарък не само ще краси всяка стая, но и ще напомня на господарката си че тя е жена, красива и романтична. Бижутерна кутийка инкрустирана с камъни е нестандартен и в същото време универсален подарък за жените на всеки повод. Разгледай този подарък!

Ако все още не сте избрали разгледайте нашия каталог с идеи или списъка с романтични подаръци, подаръци за гадже, подарък за рожден ден.

Опаковката е много важна
Опаковката на подаръка е от изключително значение. Като цяло как ще изглеждат нещата понякога е по-важно от това какво точно подарявате. Опаковката може да предаде цялото ви послание, затова се постарайте. Красиви подаръчни кутии може да разгледате на https://podaraci.biz/