Романтични подаръци

romantichen podarak 100 prichini za liubov

СТО ПРИЧИНИ ЗА ЛЮБОВ!

Идеалният подарък, ако искате да покажете любовта си.
Най-приложим подаръка е за : подарък за Свети Валентинподарък за годишнина или може да е допълнение към подарък за рожден ден.

Кутия със 100 причини да обичате половинката си. Романтично, а?

За Свети Валентин или романтична годишнина можете да подарите на половинката си красива кутия с малки листчета, като на всяко листче пише по една причина защо обичате човека до вас.

Идеята е много романтична, но не лесна за осъществяване самостоятелно, но за сметка на това ако се справите, то печелите по всички параграфи. И ние Ви обещаваме, че половинката Ви ще оцени това.

Този подарък се предлага единствено в http://podarak.biz/ , където имате възможност да си изберете Вашите 100 причини и https://www.podaraci.biz/ , където се предлага универсален вариант на подаръка.

Златното шампанско, подходящ подарък за Свети Валентин, 8-ми Март или рожден денЗлатно шампанско

Подходящо за всички значими поводи и събития: подарък за годишнина, подарък за сватба, подарък за юбилей, подарък за Нова Година.

Златно шампанско за подарък.

Шампанското е специално пенливо вино, с което винаги се свързват значими събития. Финният плодов аромат, приятно живата киселинност и добавените 23 каратови златни частици (ядливо злато) му придават благородност и стил и влияят положително върху организма. Изключително ефектната му опаковка (имитация на златно кюлче) го прави перфектен подарък за специални поводи, с който гарантирано ще впечатлите всички.

Как да поръчаме? 

Разгледайте тук –> ЗЛАТНО ШАМПАНСКО!

perla na kysmeta9

ПЕРЛА на КЪСМЕТА

Уникален подарък за момиче, особено подходящ подарък за романтични поводи като годишнина, Св. Валентин, абитурентски бал или изненада без повод.

Истинска перла и прекрасно кoлие от родий. Прочит на пълния текст »

vino s etiketВино с ПЕРСОНАЛИЗИРАН ЕТИКЕТ!

Подаръка е подходящ за всякакъв повод, но само за хора над 18 години. Много подходящ подарък за романтични поводи, рожден ден или спонтанна изненада на половинката. 

Един от добрите и уникални подаръци за романтични поводи е бутилка вино с етикет, който сами можете да изработите.  В сайта  podarak.biz ви предлагат възможността да си закупите няколко вида вино и сами да направите етикета на това вино. Имате няколко реда текст, който можете да напишете на етикета и с пожелание или интересна фраза. Може да измислите романтично послание, което да допълни хубавото италиянско вино до уникален подарък.

Виното е хубав и романтичен подарък. Подаръка е уникален и като време на подаряване е подходящ целогодишно. Бялото вино е по – подходящо за летните месеци, а червеното за зимните периоди от годината. Хубавото италианско вино може да бъде прекрасния подарък за всеки повод или най – добрият начин да покажете на половинката си, че няма нужда от повод за да направите нещо запомнящо се. Виното е по – хубаво когато отлежи, именно заради това и много хора колекционират хубави вина, а вино със специален етикет може да бъде прекрасния сувенир за запомнящи се събития.

Как да поръчам?

Виното на podarak.biz можете да поръчате само през Интернет. Няма магазин от където да го купите, но от уеб сайта се доставя до цяла България. Тоест планувайте  ден – два за да може доставката да достигне до вас.

Сайт: podarak.biz

 100 EZIKA BQLO I CHERVENOОбичам те на 100 езика

Романтичен подарък за Вашата половинка. Не е нужно да има повод, за да засвидетелствате любовта си. Подаръка е много подходящ и прави изключително впечатление, ако се подари без повод. Но инак е подходящ подарък за Св. Валентин, Рожден ден, Имен ден или годишнина.