Подарък за Нова година

 Новогодишни подаръци Посрещането на Новата година е едно от най-големите празненства в България. Всички се събират на шумни партита и често повечето хора разменят новогодишни подаръци.

Новогодишни подаръци
Няма някакви точни правила или наложени догми за това какви трябва да бъдат новогодишните подаръци. Когато избирате новогодишни подаръци използвайте златния принцип, че подаръкът трябва да е от сърце. Старайте се да опознаете максимално хората, на които подарявате, за да можете да изберете най-правилния подарък.

А както за всички останали поводи и празници,  идеите за подаръци идват от podaraci.info. Разгледайте нашите идеи за новогодишни подаръци :

„Златното шампанско”

подарък златно шампанско 3

Шампанското е напитката, с която всички свързваме празника нова година, та какво по –  подходящо от този уникален подарък – Шампанско със злато с фин плодов аромат и приятно жива киселинност. Добавените 23 каратови златни частици, му придават благородност и стил и влиаят положително върху организма. Изключително ефектната му опаковка – имитация на златно кюлче, го прави перфектен подарък за нова година подарък с който гарантирано ще впечатлите! Разгледайте този подарък!

100 магически трика

Чудесен подарък за малки и големи. На магията са подвластни всички възрасти и това превръща DELUXE MAGIC BOX-1 в чудесно забавление за цялото семейство. Съдържа магически предмети и точни инструкции за тяхната употреба. Не шапката прави магьосника, а уменията. Усвояването на фокусите е прекрасен начин за развиване и усъвършенстване на креативното и аналитичното мислене. Разгледайте този подарък!

 

Перла на късмета

перланакъсмета.jpeg

„Нова година нов късмет” подарете перла на късмета и разберете какъв ще е късмета на получателя,  през идната година. Перлата е в неотворена мида, мидата се намира в консерва, а в мидата перла носеща някакво послание. Възможно е перлата да е в един от 6 цвята, а всеки означава нещо, за това е перла на късмета. В комплект с прекрасно колие от родий (с кошничка с място за перлата), това бижу е прекрасен подарък за нова година за жена. Разгледай този подарък!

Уникален костен порцелан!

kosten-porcelan-2

Търсите специален подарък за близък до вас човек, нещо различно и наистина красиво? Искате подарък, който зарежда с настроение ? Искате подаръка да е оригинален и да се помни дълго? Костния порцелан се отличава със своята здравина, лекота и полупрозрачност, което го прави предпочитан подарък за и от ценители. Разгледай този подарък!

 

Вино с персонализиран етикет

подаръци за светивалентин

Започнахме с шампанско и завъшваме с вино JВиното със специално изработен етикет  се харесва от всички. Виното е универсален подарък, а в комбинация с новогодишно пожелание върху луксозен етикет е много подходящ подарък за нова година. Може да се комбинира успешно с букет от бонбони, ако подаръка е за жена или с кутия за вино ако подаръка е за мъж. Разгледай този подарък!

.

Ако все още не сте избрали, разгледайте  каталога с идеи за подаръци и сме сигурни, че ще откриете правилното решение и не забравяйте,  подаръкът трябва да е от сърце.!