Подарък за гаджето

Подарък за дългогодишния приятелНезависимо дали сте в дългогодишна връзка или си имате половинка от две седмици, то винаги подаръците за любимите хора са най-проблемни. Изглежда ако подарявате нещо на някой, който няма голямо значение за вас, лесно се взима решение, но когато подарък трябва да бъде избран за любимата жена например става истински трудна работа.

Дългогодишна връзка
Ако се намирате в дългогодишна връзка, то до този моменти сте изкарали няколко рожденни дниименни дни, празнували сте Коледа и Нова година на няколко пъти и като прибавим подаръците за годишнините и празника на влюбените, то става огромна бройка вече изпълнени идеи за подаръци. И това е при положение, че не брои подаръците, които сте подарили без повод, само за да изненадате половинката. До този момент сте подарявали всичко, което може да бъде подарявано. Подарявали сте всичко, което сте можели да се сетите. Имате преимуществото, че познавате половинката много добре, но за сметка на това сте напълно изчерпани от към идеи. Тук на помощ идва сайта podaraci.info – разгледайте каталога с интересни идеи за подаръци и намерете вдъхновението, което търсите за идеалния подарък.

От скоро сте със сегашното гадже
Ако сте от скоро с сегашния си партньор, то вероятно не го познавате много добре и това винаги е проблем при подаряването на подаръци. В такъв случай изборът ви трябва да е много внимателен. Не бива да правите дръзки подаръци и не бива да рискувате много.

Подаръци за Гадже – няколко подбрани идеи:

Ето я и нашата класация за най-хубави подаръци за Гадже.

Сто причини за любов.

podarak

Направете подарък, с който да напомните на гаджето  си колко много го обичате, чрез  подаръка 100 причини за любов ще направите това по уникално романтичен и незабравим начин.  Можете да подарите луксозна кутия във формата на сърце, в която има 100 папиръсчета с предварително от вас избрани причини за любовта към половинката ви. В сайта podarak.biz има изброени много предложения, от които можете да изберете вашите 100 и да поръчате луксозния подарък. Eдин страхотен подарък, на който не може да устои никой. Разгледай този подарък!

 

Oбичам те на 100 езика

Обичам те подарък

Може би най – романтичния подарък е да кажете на гаджето си “обичам те” по много романтичен и нестандартен начин. Поръчайте кутия с формата на сърце ( или правоъгълна кутия ) с над 100 папиръсчита от луксозна хартия, с “обичам те” на над 100 различни езика. Всеки има нужда да чуе, че е обичан, още повече от любимия човек.

Разгледай този подарък!

 

 

 Уникален костен порцелан!

kosten-porcelan-2

Търсите специален подарък за близък до вас човек, нещо различно и наистина красиво? Искате подарък, който зарежда с настроение ? Искате подаръка да е оригинален и да се помни дълго? Уникален костен порцелан в три части (чашка, чинийка и лъжичка), цветя или неповторими декорации. Костния порцелан се отличава със своята здравина, лекота и полупрозрачност, което го прави предпочитан подарък за и от ценители. Разгледай този подарък!

 Вино с персонализиран етикет

 подаръци за светивалентинВиното със специално изработен етикет  се харесва от всички. Виното е универсален подарък, а в комбинация с точното послание насочено към гаджето ви и етикет със сърца е много подходящ подарък за случая.

Разгледай този подарък!

Перла на късмета          

Уникален подарък перла на късмета Подарете истинска мида в неотворена мида и прекрасна огърлица от родий. Мидата се намира в консерва, а в мидата перла носеща някакво послание. Възможно е мидата да е в един от 6 цвята, а всеки означава нещо, за това е перла на късмета. В комплект с колие (с кошничка с място за перлата), това бижу е прекрасен подарък. 

Разгледай този подарък!

Букет от бонбони

41341314662

Подарете красив, луксозен букет от уникалните шоколадови бонбони Рафаело. Ако купите рози, те със сигурност ще овехнат много по-бързо отколкото букета от бонбони. Букета не само няма да овехне, но и ще Ви подслади живота. Успешно се комбинира с всеки друг подарък. Разгледай този подарък!

.

 

Ако все още не сте избрали подходящия подарък за вашето гадже разгледайте Каталога с идеи за подарък 
Или нашия списък с романтични подаръциподаръци за момиче, подаръци за момче,  подаръци за 8-ми март.

Опаковката е много важна
Опаковката на подаръка е от изключително значение. Като цяло как ще изглеждат нещата понякога е по-важно от това какво точно подарявате. Опаковката може да предаде цялото ви послание, затова се постарайте. Красиви подаръчни кутии може да разгледате на https://podaraci.biz/