Подарък за 8-ми Март

8-mi_mart.jpgНезависимо дали е празник на гаджето, жена ви, колежката или майка ви добре е да започнете с цветя! Според въображението ви и големината на букета, практически можете и с това да завършите. На сайта podaraci.biz може да откриете няколко наистина интересни предложения.

Наистина напоследък, заради баналността на този подарък, често хората подценяват чудесата, които може да свърши един наистина красив букет. А букета може да бъде освен красив и вкусен!

За празници като 8-ми март, препоръчваме да се заемете с подаръка по-отрано, за да не приключите с увяхнал стрък фрезия в целофан в празничната вечер. Ако това ще е вашият подарък-коз, погрижете се да е наистина красив.

Разгледайте нашите идеи за АКТУАЛНИ ПОДАРЪЦИ за ОСМИ МАРТ

 

Подарък сладък букет от бонбони

buket ot bonboni rafeloПодарете красив, луксозен букет от бонбони Рафаело. Ако купите рози, те със сигурност ще овяхнат много по-бързо отколкото букета от бонбони. Букета не само няма да овяхне, но и ще Ви подслади живота. Успешно се комбинира с всеки друг подарък. Разгледай БУКЕТИ от БОНБОНИ!

.

 

Перла на късмета

perla na kysmeta (1)Подарете истинска мида в неотворена мида и прекрасна огърлица от родий. Мидата се намира в консерва, а в мидата перла носеща някакво послание. Възможно е мидата да е в един от 6 цвята, а всеки означава нещо, за това е перла на късмета. В комплект с колие (с кошничка с място за перлата), това бижу е прекрасен подарък за Осми Март. Разгледай подарък ПЕРЛА НА КЪСМЕТА!

.

Комплект ИСТИНСКА ЖЕНА

podarak za sw valentinПодарък за ИСТИНСКА ЖЕНА – златно шампанско  + чаша с надпис ” Истинска жена, за която няма невъзможни неща”. Страхотен, различен подарък за ОСМИ МАРТ. Разгледайте този подарък тук!

.

.

Персонален опияняващ подарък

podarakzajenaЕдин начин да зарадвате жена на Осми март е бутилка вино със специално изработен етикет. Виното е универсален подарък, а в комбинация с точното послание за Осми март е подходящ подарък за случая. Може да се комбинира успешно с букет от бонбони. Разгледайте този подарък!

.

.

Нежен комплект кристални СЪРЦА

Красив комплект съставен от 3 кристала с формата на сърце. Много красив пендант с антиалергично покритие. Много подходящ подарък за ОСМИ МАРТ. Разгледай подарък кристални СЪРЦА!

.

.

 

Стилна кутия/куфар за бижута
Стилна удобна, красива и различна кутия за бижута на три нива ще зарадва всяка дама. Този подарък не само ще краси всяка стая, но и ще напомня на господарката си че тя е жена, красива, стилна и романтична. Разгледайте подарък кутия/куфар за бижута!

.

.

Костен порцелан

kostenporcelan peperudiТърсите специален подарък за близък до вас човек, нещо различно и наистина красиво? Ние Ви предлагаме уникален и невероятно красив подарък. Уникален подарък за Осми март, който се помни дълго. Разгледайте този подарък тук!

.

.

Авторска пластика

podaracizajenaАвторска пластика изработена от бронз е един изключително стилен подарък, който ще остане оценен от всяка дама. Разгледаите всички пластики и изберете най – подходящата авторска пластика за своята майка, любима, сестра, приятелка. Разгледайте този подарък!

.

.

Рамка за снимки във формата на СЪРЦЕ

romantichen-podarak79Изключително романтичен подарък подходящ за Осми март. Ако сложите Ваши общи снимки в рамката или пък просто я подарите с пожеланието да създадете заедно още спомени ще направите един много впечатляващ подарък за Осми март. Разгледайте този подарък!

.

.

Обичам те на 100 езика

obichamtena100ezikaАко искате в този ден да изречете Обичам те! по специален начин Обичам те на 100 езика е подходящ подарък за вашата дама на Осми март. Разгледайте този подарък!

.

.

.

100 причини за любов

100 pri4ini da te obi4amЗа да накарате жената до себе си да се почувства желана подарък 100 причини за любов е много подходящ. Подаръка може да се персонализира, като добавите нейното име и/или редактирате всички или част от причините. Разгледайте подарък 100 ПРИЧИНИ ЗА ЛЮБОВ!

.

.

Златно шампанско

подарък за сватба

Допълнение към подаръка за Осми март е ЗЛАТНО ШАМПАНСКО един страхотен и нестандартен начин да осигурите още по – празнична атмосфера на този специален ден. Разгледайте този подарък!

.

.

 

Писмо в бутилка 

pismovbutilkaКрасив подарък за близък или любим човек. Писмото можете да го персонализирате, което прави подаръка още по-интересен. Подходящ подарък за Осми март. Разгледайте този подарък!

.

.

.

Ако все още не сте открили перфектния подарък за ОСМИ МАРТ, ние имаме още няколко идеи:

– Чаша с надпис “Най – прекрасната МАЙКА, чиято обич не познава граници

– Чашата на супер майката

– Чашата на успешната жена

– Детелина – бижу

И ако все още не сте избрали разгледайте нашия каталог с идеи или списъка с романтични подаръциподаръци за гадже,  подарък за рожден ден.

Опаковката е много важна
Опаковката на подаръка е от изключително значение. Като цяло как ще изглеждат нещата понякога е по-важно от това какво точно подарявате. Опаковката може да предаде цялото ви послание, затова се постарайте. Красиви подаръчни кутии може да разгледате на https://podaraci.biz/