Шоколадов букет от бонбони Рафаело

Подаръка е подходящ за почти всякакъв повод. Много подходящо е за изненади, рождени дни, подарък за колега, подарък на родител или по – възрастен човек. Много подходящ подарък особено за именни дни при които се подаряват обикновено цветя. Подарък за Свети Валентин или 8-ми март.

 

букет от бонбони

букет от бонбони

Букет от бонбони

Уникално решение за смесица между добър, интересен и уникален подарък и букет красиви цветя. Букета от бонбони е ръчно направен подарък, който съчетава едни от най – вкусните бонбони с красотата на букет. Ако искате да подарите подарък, който е с красотата на най – красивия букет, но също така нещо, което може да остане за спомен или да бъде добър повод за хапване на нещо сладко, то това е подаръка за вас. Букета включва 15 бонбона Рафаело и неповторима аранжировка в червено или синьо.

Подаръка е много подходящ ако искате да изненадате половинката си. Това е букет, който освен сладък е и букет, който никога няма да повехне.

От къде да купя?

Шоколадовия букет на podaraci.biz можете да поръчате само през Интернет. Няма магазин от където да го купите, но от уеб сайта се доставя до цяла България с Еконт до адрес или офис. Тоест планувайте поне ден-два за да може доставката да достигне до вас.

Сайт: podaraci.biz