Шоколадови изкушения

Идеалния подарък за половинката ви или за приятел. Подаръка е подходящ за коледен подарък, имен ден, рожден ден и като цяло за почти всеки повод. 

shokoladovipojelaniq
Подарък на щастието 
Знаете ли, че има над 12 000 вида шоколад, всеки по – добър от предния? А вие колко вида шоколад сте опитвали? С този подарък подарявате няколко вида качествен шоколад. Подаръка е от поредицата 31 Дни. Концепцията е, че получателя на подаръка получава луксозна, изискана кутия с 31 броя шоколадови изкушения за всеки един ден от месеца. С всяко шоколадово изкушение има и интересно “пожелание(късметче)” с позитивни мисли. За дa може изживяването да е още по магическо.

За кого е този подарък?
Подаръка е идеален за половинката ви, шефа или приятел. Шоколада повишава нивата на щастливост и кара хората да са по усмихнати и позитивни и подарък с 31 шоколадови изкушения носи нови изживявания и нови усещания, което е най – добрият подарък. Освен това този подарък напомня за вас 31 дни в месеца и радва.
Важно е да отбележим, че шоколада е много полезен в малки количества и не води до надебелявания ако се консумира сутрин, тоест това е идеалния старт на деня.
Как да поръчаме?
Този подарък не можете да го купите в магазините, а може само да бъде поръчан на 31dni.com. Не чакайте последния момент, поръчайте сега, защото ще са нужни няколко дни за доставка.

podarakshokoladovipojelaniq                                                            unikalenpodarak