Смешен подарък

Уникален, евтин за приготвяне и почти безплатен подарък. Подходящ за различни поводи, а също можете да порявате и без повод и така да зарадвате някой.

Цена: безплатно или доста евтин подарък.

Един прекрасен и безплатен подарък е подаръкът със смешни снимки – тип криви огледала. Този ефект е много лесен за постигане и не се налага да имате много компютърни умения за да може да се справите. Освен това самото изработване на снимките е абсолютно безплатно. Ако желаете можете в последствие да направите албумче, което да подарите или да сложите една снимка в рамка.

За най – добрите приятели

Какъв по – добър подарък от снимки на всички приятели от тайфата в албумче за спомен. А може би по-добър подарък би било ако всички снимки са обработени по специален начин и са изключително смешни. Можете да направите един уникален и много интересен подарък, който ще се разглежда и споменава за много години напред.

Подарък за абитуриентите

Как ви се струва идеята да създадете албум на целия клас за спомен, само че снимките да бъдат “малко” изкривени. :)Този албум ще се помни винаги и винаги ще се разглежда с огромна доза забавление.

Как да приготвим подаръка?

Има много софтуер, който може да ви помогне да направите смешните снимки.

Внимание!

Някои хора се засягат доста лесно и подобни снимки биха им се сторили обидни, а не забавни. За това подарявайте само на хора, които познавате добре и знаете, че не биха се засегнали. Също така предупреждение за всички момчета : Скъпи момчета, ако мислите, че това е добър подарък за гаджето – помислете отново!