Романтика x 365

Романтичен подарък за обичани дами. Много подходящ е за подарък за нова година, тъй като с започването на годината предоставяте 365 листчета ( +1 ако годината е високосна) за цялата следваща година. Също това е много добър подарък за празника на влюбените. Но също така можете да подарите този подарък и за рожден ден или годишнина.

Много романтичен подаръкРомантичен подарък за любимата

Един несъмнено романтичен подарък е кутия със 365 послания до любимата. Подаръкът е следния:

Една кутия и 365 послания вътре. Всеки ден любимата изтегля по едно послание. Всяко послание може да бъде или късметче или комплимент или кавото вие сте написали. Примери: “Обичам те безумно!”,” Ти си най – красивата” … или ако искате можете да напишете късметчета, подобно на късметчетата, които получавате като си поръчате кафе. Ако искате да направите подаръка по-интересен, можете да напишете 52 от посланията на листчета с различен цвят и тези листчета да са неща, които вие ще направите за любимата. Това може да са неща като: “Направи ми закуска в леглото” или “Заведи ме на разходка”. Когато такова листче е изтеглено сте задължени да изпълните написаното.

Предимства на този подарък

Този подарък е много романтичен и разтапя нежните половинки защото покачва, че сте се старали и сте отделили време да напишете 365 листчета, да измислите посланията и най-вече това, че задължавате себе си да изпълните всички 52 неща, написани на листчетата. Подаръкът е много добър и защото показва, че вие имате намерение да сте заедно поне още 365 дни. Подходящо е за началото на връзка, когато искате да покажете на нежната ви половинка, че намеренията ви са много сериозни. Но ние бихме ви препоръчали да не подарявате подобен подарък още на 3-тия ден от връзката ви.

Как да направим подаръка наистина добър?

Ако сте свършили работата по написването на всички листчета можете да направите подаръка още по-добър ако поставите листчетата в кутия под формата на сърце. Такива кутии можете да намерите на не много места по магазините, затова ако след като пребродили магазините и все още не сте намерили правилната кутия, то можете да купите някоя луксозна бонбониера под формата на сърце, да я изпразните и да поставите листчетата вътре. Всъщност, може и да оставите бомбоните, ако има място :))) . С подходяща опаковка и панделка ще получите желания ефект.

Още една добра идея 

Това можете да направите, ако живеете с любимия. Тези 365 листчета (или може и по-малко) красиви и завързани с панделка да скриете на всякакви места в апартамента. В гардероба, в джоб на дреха, в книга, в домакински съд, пред огледалото, в портфейла или чантата, до компютъра и където още се сетите. Някои от листчетата оставете на видими места за деня, в който поднасяте изненадата. Така не само ще направите деня й специален, но и дълго време тя ще открива “следите” от вашия прилив на любов.

Ако нямам време?

Ако нямате време и енергия и вдъхновение за написването на 365 листчета, то можете да поръчате подобна кутия от Интернет. Но ако напишете вие сами листчетата, със сигурност ще постигнете по-голям ефект. Освен това ако поръчате кутията от Интернет няма да знаете какво пише на цветните листчета с нещата, които вие трябва да направите и без да знаете може да си вкарате автогол.