Роб за един ден

Подарък за любимата ви половинка. Подаръци като този са подходящи за двойки, които са заедно от дълго време. Можете да подарите този подаръкс повод и без повод, подаръкът е много подходящ за Свети Валентин или подарък за всеки друг повод, когато искате да зарадвате любимата или любимия.

Роб или робиня за един ден

Цена: безплатно

Безплатни подаръци

Най-добрите подаръци са безплатните подаръци. Хубави са, защото може да ги подаряваме често и по много. За това усилията на екипа на podaraci.info е да добавя редовно идеи за безплатни подаръци. Заедно с това ви призоваваме да подарявате подаръци не само когато има повод, но и винаги, когато искате да зарадвате някой и винаги, когато искате да видите щастливото изражение на лицето на любимите хора. Подарявайки подарък без да има повод, вие ще изненадате приятно всеки.

Романтичен подарък

(роб за един ден) Можете да подарите този подарък на любимата или любимия. Ефектът е доста добър и това е много романтичен подарък. Подаръкът е интересен по няколко причини. Ако от много време сте заедно с партньора ви, вероятно връзката ви вече започва да става рутинна и малко да се губи магията. Подарък като този може да разчупи еднообразното ежедневие и да допринесе за подобряване на връзката. Още нещо – така ще разберете какво половинката ви винаги е искала да направите, а вие така и не сте успявали да доловите намеците. Този подарък говори и за взаимно доверие, нещо особено важно в една връзка.Този подарък не е нещо, което можете да поднесете и да подарите (ние наричаме това виртуален подарък). При такива подаръци ние ви препоръчваме да направите нещо, което може физически да бъде подарено. Нещо като gift card. Изберете някоя хубава снимка и напишете някакъв текст, в който подробно обяснявате какъв точно е подаръкът, какви заповеди сте готови да изпълните и какви глезотийки можете да предложите днес. Добавете картинка на някой роб, след това принтирайте върху розова хартия (може да купите в копирните центрове), парфюмирайте листа, след това опаковайте в кутия или плик, завържете панделка и украсете плика или кутията. След това намерете половинката ви и кажете “Имам подарък за теб!”.