Подарък от свещи

Универсален подарък за всички поводи и всички възрасти.

Цена: от 2 лв до колкото можете да си позволите

Свещи за подаръкСвещите са универсален подарък. Подходящи са за всички поводи. Свещите са интересен подарък, защото много хора харесват свещите. Цялата идея е леко романтична и носи много хубаво послание.

Какви свещи да изберем?

Свещи има всякакви и ако нямате достатъчно пари, можете да намерите много красиви и хубави свещи в някой от магазините за 1 лев. Съществуващите разновидности могат да варират от свещ с обикновена форма до свещ в малка вазичка, приличаща на море и с интересни морски орнаменти. Фантазията е на ниво при изработката на свещи. За да получите вдъхновение напишете в google “свещи” и ще откриете десетки сайтове, на които можете да видите много и различни свещи и да получите идея какво да търсите или да поръчате по Интернет.

Свещи за любов

Ако повода за подаръка е романтичен, то ние ще ви препоръчаме да изберете свещи под формата на сърца. Това може да са много и различни форми и размери, но си струва усилията. Самите свещи носят скрито послание, а когато свещите са с формата на сърца не оставят съмнение.

Единствена и неповторима

Ако искате да похарчите малко повече пари, но да постигнете уникален ефект, можете да поръчате ръчно да бъде изработена свещ за вас.Тази услуга се предлага от iogas.com и разбира се е скъпо струваща, но с малко повече фантазия можете да постигнете уникален резултат. Използвайте тази възможност ако искате да направите нещо уникално, което да носи послание.