Подарък – нарисувано шише

Подарък подходящ за много и разнообразни поводи. Ако нарисувате подходящи мотиви може да е идеален подарък за нов дом или подарък за Коледа и Нова година. Също подобен подарък би бил подходящ за рожден ден или имен ден.

Цена: безплатно

Подарък шишеАко имате усещане за цветове и ви бива с четката можете да направите евтин и много оригинален подарък използвайки единствено празен амбалаж. Рисуването на бутилки не е нещо ново и даже можете да закупите готови красиво изрисувани шишета от магазините в страната. Но ако имате умение и желаете да сътворите нещо уникално и точно за повода, то можете да нарисувате сами шишето.

Какво ни е нужно за този подарък?

За изработката на този подарък е необходимо да намерите празна бутилка, да я измиете и да свалите етикетите. Ще ви бъде нужна четка и бои. Можете да закупете специални бои за стъкло или да действате с обикновени бои. Ефектът разбира се е коренно различен, но в някои случаи обикновените бои може да са задоволителни.

Нужна е фантазия

След като нарисувате бутилката според повода, можете да разкрасите даже допълнително. Върху бутилката можете да лепите панделки или да намажете с лепило и да поръсите с блестящи частици или да закрепите мъниста. Ако нямате много блестящи частици можете да си направите от счупени играчки за елха или нещо, което имате наоколо.

Идеи за допълнение към подаръка

1. Не е задължително да рисувате върху празни бутилки. Ако искате да поднесете специален алкохол можете да нарисувате пълната бутилка, но предварително трябва да премахнете етикетите.

2. Можете да нарисувате пожеланието си директно върху бутилката.

3. Можете да нарисувате колекция от няколко шишета.