Подарък изненада

Подаръци като този се помнят за винаги. Можете да подарите или за ергенско празненство (и за мъже и за жени) или за подарък за рожден ден.

Подарък за ергенско парти!

Подарък за мъже и за жени!

Подарък за ергенско партиВероятно стотици пъти сте гледали по филмите как за някое голямо събитие на партито се докарва огромна торта и по зададен сигнал от тортата изкача прекрасна дама, която омайва всички с танците си. Е, сега това е възможно и в България и предлаганата услуга “Торта изненада” може да бъде поръчвана както за момчета, така и за момичета. Като съответно във варианта, в който подарявате този подарък на момиче от тортата изкача снажен младеж, който омагьосва всички със незабравими танци.

Подарък за рожден ден

Този подарък може да е интересен и незабравим подарък за някой рожденик или рожденичка. Със сигурност ще е подарък, за който ще се говори много след рождения ден. А танцьорът или танцьорката от тортата ще направи партито много специално и прекрасно.

Подарък за ергенско парти

Естествено класическият модел за това изпълнение е за ергенско парти. Бъдещият съпруг ще остане изненадан и впечатлен от подаръка-изненада.

От къде да купим подаръка?

Подарък като този можете да организирате и сами, но ако имате нужда от професионално помощ в организирането можете да се възползвате от услугите на парти агенция.