Перла на късмета

 

 Перла на късмета за подарък

Перла на късмета, оригинален подарък за жена, рожден ден, Свети Валентин, 8-ми Март

Уникален подарък за момиче, особено подходящ подарък за романтични поводи като годишнина, подарък за Св. Валентин, абитуриентски бал или изненада без повод.

Истинска перла и прекрасно кoлие от родий.

Уникален подарък от истинска перла и огърлица от родий в подаръчна опаковка. Подаръка се състои от кутия с мида и истинска перла в различен цвят, кoлие от родий, което е предназначено за перлата и подаръчна поставка за прекрасното, перлено украшение.

Перлата в мидата може да е в един от 5 цвята и всеки цвят на перлата има специална символика. Преди да отворите подаръка не се знае какъв цвят ще е перлата и какъв късмет ще донесе перлата и украшението на получателя на подаръка.

Символиката на перлата

Перлите са съкровищата на океаните. Японците вярват, че перлите носят просперитет, любов и щастие, а някои съновници и поверия приемат перлите за скъпоценности на късмета и светлото бъдеще. Украшение от перли е стилен подарък за проспериращи дами.

От къде да купим подаръка

Този подарък можете да закупите от podaraci.biz без значение къде в България се намирате, в цената НЕ е включена доставка до цяла България.

Как се използва

подаръци истинска перла