Обичам те на 100 езика

Романтичен подарък за Вашата половинка!

Не е нужно да има повод за да засвидетелствате любовта си. Подаръка е много подходящ и прави изключително впечатление, ако се подари без повод,  но инак е подходящ подарък за Св. Валентин, Рожден ден, Имен ден или годишнина.

 

Обичам те на 100 езика в червена кутия, подходящ подарък за Свети Валентин, 8-ми Март или рожден ден.

Вероятно вече сте казали магическите думички обичам те. Или може би не сте. Във всеки случай този подарък е прекрасен жест за любимия човек и романтичен начин да изразите чувствата си.

Обичам те на 100 езика

Кажете обичам те на 100 езика. Или може би не да го кажете, а да поднесете кутия с 100 луксозни листчета, на което е написано “Обичам те!” на различен език.

Подаръка представлява над 100 малки папирусчета, като на всеки един е изписано обичам те на различен език. На самото листче пише езика на който са любовните слова и изписването на “обичам те”.

Много романтично е да поднесете подобен подарък когато има нужда (задължително е!) от подарък за Св. Валентин или за годишнина от началото на връзката ви.

Подарък Обичам те на 100 езика , подходящ подарък за Свети Валентин, 8-ми Март или рожден ден

Но е още по – силно ако подарите подаръка без повод. Покажете на половинката ви, че не е нужно да има повод или да се чувствате задължени за да покажете, че се обичате.

От къде да поръчаме?

Подаръка можете да получите като поръчате от  podaraci.biz. В цената от 19.90 лв не е включена доставка. Доставя се до цяла България.