Щраусово яйце

Интересен ръчно изработен подарък за всеки човек и повод. Ако използвате религиозен мотив за рисуване, то този подарък ще е идеален като подарък за Коледа или Великден.

Цена: 75 – 80 лв.

Подарък за великденРъчно изработен подарък

Едни от най-добрите подаръци са ръчно изработените. С подарък от този вид постигате ефект на уникалност и можете сами да изберете мотив. В случая на вашето внимание предлагаме ръчно нарисувани щраусови яйца. За подарък можете да изберете или предварително нарисувано яйце или пък да посочите картина по ваш избор, която да бъде нарисувана върху щраусовото яйце.

Подарък за Великден

Ако търсите подаръци за Великден, то можете да изберете върху щраусово яйце да се нарисува икона, свързана с Възнесението. Така ще имате един хубав и много тематичен подарък за Великден. Имайте предвид, че ръчното рисуване на щраусовите яйца отнема време, затова поръчайте навреме, вместо да чакате последните дни преди Великден.

Подарък за Свети Валентин

Ако искате да направите добър подарък за Свети Валентин, то върху щраусовото яйце можете да поръчате картина на нещо романтично и да така да направите красив и романтичен подарък за празника на влюбените.

Щраусови яйца

Щраусовите яйца са значително по-големи от кокошите яйца (около 25-30 пъти). Средната големина е около 12 см. А черупката на яйцата е твърда и здрава. Това позволява подаръкът, който направите да бъде издържлив и не чак толкова лесно чуплив. Според древна африканска легенда щраусовите яйца носят на притежателя плодородие и любов.

От къде да купим?

Щраусови яйца за подарък можете да поръчате от Интернет магазина unicusbulgaria.com. Изработката на подаръка и доставката отнема около 5 дни