Торта подарък

Вкусен подарък за всички възрасти и всички поводи. Естествено най-добрият повод е подарък за рожден ден, но винаги можете да прибегнете към този подарък!

Цена: от 10+ лева.

Вкусен подаръкЕдин доста вкусен подарък е тортата. Ако имате възможност, можете да направите една торта да е доста разнообразна и запомняща се. Можете да използвате най-обикновена торта и да изпишете послание към човека, на който отправяте подаръка. Или ако искате можете да добавите някой фонтан за торта и да направите най – обикновена торта да изглежда магически.

Торта по поръчка

Добрите сладкарски вериги изпълняват поръчки за торти. И ако имате финансовите средства и времето можете да впуснете фантазията си и да измислите на различни варианти и мотиви за тортите. Може тортата да е с различни орнаменти или захарни фигурки според повода за подаръка.

Торта с твоята снимка

В България вече се предлагат услуги за изработване на торта, като върху повърхността на тортата се принтира фото снимка. Засега сме виждали да предлагат тази услуга в София в магазин Kaufland в Младост, но сме сигурни, че тази услуга се предлага и от големите сладкарски вериги. За това просто обиколете и попитайте. Можете да направите торта с облика на вас и половинката ви. Или може да е някоя забавна снимки, която сте намерили от Интернет. Възможностите са безкрайни.

P.S. Ако подаръкът ви е уникално-изглеждаща торта, задължително я снимайте, за да има какво да показвате във Facebook ;)