Торта подарък

Вкусен подарък за всички възрасти и всички поводи. Естествено най-добрият повод е подарък за рожден ден, но винаги можете да прибегнете към този подарък!

Вкусен подаръкЕдин доста вкусен подарък е тортата. Ако имате възможност, можете да направите една торта да е доста разнообразна и запомняща се. Можете да използвате най-обикновена торта и да изпишете послание към човека, на който отправяте подаръка. Или ако искате можете да добавите някой фонтан за торта и да направите най – обикновена торта да изглежда магически.

Торта по поръчка

Добрите сладкарски вериги изпълняват поръчки за торти. И ако имате финансовите средства и времето можете да впуснете фантазията си и да измислите на различни варианти и мотиви за тортите. Може тортата да е с различни орнаменти или захарни фигурки според повода за подаръка.

Торта с твоята снимка

В България вече се предлагат услуги за изработване на торта, като върху повърхността на тортата се принтира фото снимка. Сигурни сме, че тази услуга се предлага от големите сладкарски вериги, затова просто обиколете и попитайте. Можете да направите торта с облика на вас и половинката ви. Или може да е някоя забавна снимки, която сте намерили от Интернет. Възможностите са безкрайни.

P.S. Ако подаръкът ви е уникално-изглеждаща торта, задължително я снимайте, за да има какво да показвате във Facebook ;)