Стил + персоналност

Подходящ подарък за стилни мъже или бизнес дами. Подходящ за подарък за Коледа, подарък за рожден ден, Новогодишен подарък или подарък за любимия.

Стилен подарък

Винаги е добре да направите личен подарък, който никой друг не може да има. Нещо уникално, което е само за този човек. Такива подаръци са чаши с персонални надписи или конкретното ни предложение е стилна химикалка с лазерно гравирано име или пожелание. Това е идеалният подарък за стилни бизнес мъже. Всеки се нуждае от химикалка в джоба. Но ако химикалката е уникална с лазерно гравирано име, пожелание или инициали, ще бъде нещо специално.

Не е задължително да бъде изключително скъпо. Можете да изберете подходящата писалка според възможностите ви и да я гравирате на някое от много места в България, където предлагат лазерно гравиране. Можете да разгледате сайта: www.pechatite.com. Там предлагат лазерно гравиране на химикалки, тефтери и др. Просто изберете подходяща писалка. Писалката може да бъде хубаво изглеждаща писалка от 5 лв. или скъпо струваща писалка от някоя от известните марки.

За надпис на писалката е подходящо да сложите име или нещо много кратко. Ограничете се до няколко думи. Най-добре до 3 думи.