Романтика x 365

Романтичен подарък за обичани дами. Много подходящ е за подарък за нова година, тъй като с започването на годината предоставяте 365 листчета ( +1 ако годината е високосна) за цялата следваща година. Също това е много добър подарък за празника на влюбените. Но също така можете да подарите този подарък и за рожден ден или годишнина.

Цена: безплатно (или 65 лв + доставка)

Много романтичен подаръкРомантичен подарък за любимата

Един несъмнено романтичен подарък е кутия със 365 послания до любимата. Подаръкът е следния:

Една кутия и 365 послания вътре. Всеки ден любимата изтегля по едно послание. Всяко послание може да бъде или късметче или комплимент или кавото вие сте написали. Примери: “Обичам те безумно!”,” Ти си най – красивата” … или ако искате можете да напишете късметчета, подобно на късметчетата, които получавате като си поръчате кафе. Ако искате да направите подаръка по-интересен, можете да напишете 52 от посланията на листчета с различен цвят и тези листчета да са неща, които вие ще направите за любимата. Това може да са неща като: “Направи ми закуска в леглото” или “Заведи ме на разходка”. Когато такова листче е изтеглено сте задължени да изпълните написаното.

Предимства на този подарък

Този подарък е много романтичен и разтапя нежните половинки защото покачва, че сте се старали и сте отделили време да напишете 365 листчета, да измислите посланията и най-вече това, че задължавате себе си да изпълните всички 52 неща, написани на листчетата. Подаръкът е много добър и защото показва, че вие имате намерение да сте заедно поне още 365 дни. Подходящо е за началото на връзка, когато искате да покажете на нежната ви половинка, че намеренията ви са много сериозни. Но ние бихме ви препоръчали да не подарявате подобен подарък още на 3-тия ден от връзката ви.

Как да направим подаръка наистина добър?

Ако сте свършили работата по написването на всички листчета можете да направите подаръка още по-добър ако поставите листчетата в кутия под формата на сърце. Такива кутии можете да намерите на не много места по магазините, затова ако след като пребродили магазините и все още не сте намерили правилната кутия, то можете да купите някоя луксозна бонбониера под формата на сърце, да я изпразните и да поставите листчетата вътре. Всъщност, може и да оставите бомбоните, ако има място :))) . С подходяща опаковка и панделка ще получите желания ефект.

Още една добра идея 

Това можете да направите, ако живеете с любимия. Тези 365 листчета (или може и по-малко) красиви и завързани с панделка да скриете на всякакви места в апартамента. В гардероба, в джоб на дреха, в книга, в домакински съд, пред огледалото, в портфейла или чантата, до компютъра и където още се сетите. Някои от листчетата оставете на видими места за деня, в който поднасяте изненадата. Така не само ще направите деня й специален, но и дълго време тя ще открива “следите” от вашия прилив на любов.

Ако нямам време?

Ако нямате време и енергия и вдъхновение за написването на 365 листчета, то можете да поръчате подобна кутия от Интернет. Сайта podaraci.bg предлагат готово решение. Но ако ако напишете вие сами листчетата, със сигурност ще постигнете по-голям ефект. Освен това ако поръчате кутията от Интернет няма да знаете какво пише на цветните листчета с нещата, които вие трябва да направите и без да знаете може да си вкарате автогол.