Подарък шега

одарък за добри приятели, подарък за млади и свежи хора. Подходящо за новогодишен подарък.

Цена: безплатно (или съвсем евтино)

Забавен подаръкПодарък за добри приятели е този,  който е забавен, интересен и уникален и направен със специално внимание. Такъв подарък е календар, съставен от кориците на списание. Само, че на всяка корица на първа страница е вашият добър приятел. Може да съставите календар от 12 страници за всеки месец и на всяка страница да е предната страница на различно списание. Изработването е уникално лесно. Ако използвате предоставената функционалност от сайта : konicaminolta-bg.com

Изработването на този подарък може да бъде напълно безплатно и така можете да направите идеалния безплатен подарък или, ако решите да вложите малко пари, можете да ?

?аправите много добър и интересен евтин подарък.

Сайтът е първоначално създаден като част от рекламна кампания и основната цел е била вие да създадете календар и този календар да бъде безплатно принтиран за вас. След като рекламната кампания е завършена вие можете да създадете календара, да запазите готовия файл и да го занесете в някой копирен център за разпечатване.

Самото създаване на календара е много лесно.

Или не точно създаване на календар

Ако желаете можете да създадете не само календар, а може да създадете просто една заглавна страница, да принтирате и да сложите в рамка. При това положение можете да използвате услугите предлагани от сайта : www.flauntr.com. Този сайт е сайт предлагащ възможност за редактиране на снимки. Една от многото функционалности е изработването на подобни корици на някои от най-известните световни списания. И най-важното – ползването на сайта е безплатно.