Подарък изненада

Златно шампанско

Подходящо за всички значими поводи и събития: подарък за годишнина, подарък за сватба, подарък за юбилей, подарък за Нова Година.

Цена: от 15.60лв. до 39.90лв.

подарък за сватбаЗлатно шампанско за подарък. Шампанското е специално пенливо вино с което винаги се свързват значими събития. Финния плодов аромат, приятно живата киселинност и добавените 23 каратови златни частици (ядливо злато) му придават благородност и стил и влияят положително върху организма. Изключително ефектната му опаковка (имитация на златно кюлче) го прави перфектен подарък за специални поводи, с който гарантирано ще впечатлите всички!

За кого?

Подарък за Нова Година – Шампанското е напитката, с която всички свързваме празника Нова Година, та какво по –  подходящо от този уникален подарък за повода.

Подарък за годишнина – със сигурност това е подарък, който впечатлява и прави всяка една годишнина запомняща се. Особено подходящо за отбелязване на златна сватба.

Подарък за сватба – ако искате вашия подарък да се различава от множеството тостери и кафе машини, които се подаряват от всички, ако искате вие да блеснете с уникален подарък, то златното шампанско е много подходящ избор.

Подарък за юбилей – всеки юбилей трябва да отпразнува подобаващо. С бутилка златно шампанско ще направите празника още по-тържествен и интересен.

От къде да купим подаръка?

Този подарък можете да закупите от оналайн магазин за подаръци –  podaraci.biz  без значение къде в България се намирате.

сайт: podaraci.biz

Бижутерна кутийка

Бижутерна кутийка жаба

Уникален подарък за момиче, особено подходящ подарък за романтични поводи като годишнина, Св. Валентин, абитурентски бал или изненада без повод.

Бижутерни кутиики: Можете да разгледате още много бижутерни кутийки с различни животни и с различна символика: кон, паяк,слон, семейство слончета, бухал, яйце.

Цена: 27.90 лв

bijuterna kutiqБижутерна кутийка жаба

Знаем колко е трудно за един мъж да избере подарък на жена.

Спокойно, знаейки това ще ви направим предложение за стилен подарък, подходящ за всяка дама. Стилна и удобна бижутерна кутийка. Декорирана с камъни, тя изглежда много необичайно и красиво. Бижутерна кутийка – жаба е интересен и красив подарък за всички принцеси. Жабата, както казват е на пари и с това пожелание е много добре приеман подарък. Ако добавите и някакво бижу в кутийката със сигурност може да получите само одобрение. Много интересен подарък и като декорация. Този подарък не само ще краси всяка стая, но и ще напомня на господарката си че тя е жена, красива и романтична.

Символиката на жабата жабата е много древен китайски символ.  Свързва се с името на богинята Нюва – създателка на човека. Тя е почитана като символ на живота и осъществява връзката между влюбените. Жабата е символ на плодовитостта и женствеността. Управлява непредвидимата стихия на водата и хаоса.  Жабата е популярен символ на голям късмет с пари

От къде да купим подаръка

Този подарък можете да закупите от онлайн магазин за подаръци podaraci.biz без значение къде в България се намирате, защото в цената е включена и безплатна доставка до цяла България.

Сайт: podaraci.biz

Персонализирана чаша

Персонализирана чашаТази седмица сте на рожден ден и трябва да измислите  с какъв подарък  да изненадате рожденика. Трябва ви нещо нестандартно, но и същевременно и оригинално. Не можете да се комбинирате с никого и затова ви трябва нещо неангажиращо, но не и нещо, което да бъде забравено и захвърлено на някоя полица. Искате подаръкът да остане за спомен и най-вече да зарадва рожденика, като същевременно да го накара честичко да си спомня за Вас. Перфектния подарък за всеки повод – персонализирана чаша със снимка и/или надпис – неповторим и забележителен подарък. Магическата чаша, халбата за бира и обикновената чаша със снимка са подаръци за всеки

повод, съчетаващи в себе си уникалност и практичност. Качеството на подаръка зависи не от цената, а от въображението на подаряващия. Персонализирането е във Ваши ръце.

С подарък чаша  със снимки можете да пресъздадете всеки един прекрасен момент и въобще всяко нещо, което има стойност за празнуващия: екскурзии, купони, почивки, запомнящи се моменти, дипломиране, балове, награждавания, състезания, любими отбори, спортни кумири, звездни идоли и др. Подберете точните снимки според повода, прибавете оригинално пожелание, дата и вашето име и можете да бъдете сигурни, че Вашият подарък ще бъде най-колоритния на партито. Идеите са от Вас.

Персонализирана чаша със снимка – уникален подарък за всеки повод. Поръчайте от : Podarac.com

Вълнуващ подарък – полет по избор

УНИКАЛЕН ПОДАРЪК !!! ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК въздушна разходка по избор: с парапланер, паратрайк, мотоделтапланер или делтапланер. Подходящ подарък за приятел, подарък за гадже, подарък за рожден ден или какъвто и друг повод, стига да сте сигурни, че получателят обича красиви гледки и все пак има малко по-авантюристичен дух.

Цена : 115 лева
От :
https://podaraci.biz

paratrike_flightНяколко думи за летателните апарати. Паратрайкът е летателен апарат, задвижван от малък двигател с перка, закачен под обикновен тандемен парапланер.

Паратрайкът е конструиран да лети моторно и безмоторно. Преди кацане двигателят се гаси задължително и апаратът каца безмоторно. Абсолютно нов и уникален начин за летене, който дава възможност да се излита и от равни места.

Полетът с парапланер е един от най-лесните и приятни начини да усетиш свободата на птиците, а летенето в тандем с опитен инструктор го прави и един от най-достъпните. Единственото, което се изисква от вас е желание и удобни обувки. За всичко останало ще се погрижи вашият личен пилот.

делтапланер – безмоторен полет мотоделтапланер – моторен полет с делтапланер Прочит на пълния текст »

Спамърско “Обичам те”

Романтичен подарък за най-любимия. Много подходящ е подарък за празника на влюбените. Но също така можете да подарите този подарък и за рожден ден или годишнина . Дори и просто да кажеш “Обичам те!”. Прочит на пълния текст »

Парти изненада

Подарък само за най-близките. Прочит на пълния текст »

Стриптийз

За мъже или за жени. За подарък за ергенско парти или подарък за моминско парти. Или интересна изненада за рождения ден на добър приятел.
Прочит на пълния текст »

Колаж подарък

Много добър подарък за всички поводи и всички възрасти. Младото поколение би се зарадвало Прочит на пълния текст »

Подарък – комикс

Оригинален подарък предимно за млади хора. Подаръкът е идеален за Прочит на пълния текст »

« Стил + персоналност

Кръсти звезда – безплатно »