Подарък за сватба

   Най - добрите сватбени подараци Казват, че човек има три най-важни момента в живота си: раждането, сватбата и смъртта.

Като един от най-важните моменти в живота на човек, поводът изисква специален подарък. От стари времена за сватба се събират роднини и приятели на младоженците за да празнуват за свещения съюз на младите, но и за да помогнат на младото семейство. Помагането на младото семейство се става с пари и с подаръци за домакинството. Така се помага на младото семейство да изградят своя дом. Но ако искате вашия подарък да се различава от множеството тостери и кафе машини, които се подаряват от всички, ако искате вие да блеснете с уникален подарък, то разгледайте каталога на идеите за подаръци на нашия сайт.

Идеите са не само за вещи, които можете да купите, но и за това как сами да направите незабравим подарък или как можете да направите един обикновен подарък да изглежда незабравим.

Вижте няколко ИДЕИ ЗА СВАТБЕН ПОДАРЪК :

Подарък за сватба “Танц”

podarak za svatbaЛуксозен подарък за сватба Танц. Изключително оригинален и особено подходящ за сватба подарък. Красив спомен за скъпи приятели. Символизира здравата връзка и взаимно доверие между двама влюбени и като цяло красотата на любовта. Подарък който остава за спомен и се помни. Разгледай този подаарък!

 

 

„Златното шампанско”

подарък златно шампанско 3

Истиснки уникален подарък – Шампанско със злато.
с фин плодов аромат и приятно жива киселинност. Добавените 23 каратови златни частици, му придават благородност и стил и влиаят положително върху организма. Изключително ефектната му опаковка – имитация на златно кюлче, го прави перфектен подарък за специални поводи:  подарък с който гарантирано ще впечатлите! Разгледайте този подарък!

 

 

 Подарък за сватба – луксозна авторска пластика “Св. Мина”

podaraci za svatba

Изключително луксозен и стилен подарък за сватба. Авторска пластика “Св. Мина” – войн, покровител на семейството. С пожелание Св. Мина да пази семейството и да носи радост и благополучие в дома ще направите страхотен впечатляващ подарък. Подарък, които остава за спомен. Разгледайте този подарък за Сватба! 

 

 

 Кутия/албум за снимки

Дървена кутия/албум за снимки на въртяща стойка с място за 124 снимки, с 5 броя албумчета в нея. Изключително подходящ подарък за сватба, в който младоженците да подредят снимките си от този щастлив ден. Може да се поднесе така или като се сменят снимките от външната страна. Разгледай този подарък!

 

 

Уникален костен порцелан!

kosten-porcelan-2

Търсите специален подарък за сватба, нещо различно и наистина красиво? Искате подарък, който зарежда с настроение ? Искате подаръка да е оригинален и да се помни дълго? Уникален костен порцелан в три части (чашка, чинийка и лъжичка), цветя или неповторими декорации. Костния порцелан се отличава със своята здравина, лекота и полупрозрачност, което го прави предпочитан подарък за и от ценители. Разгледай този подарък!

 

 

Ако все още не сте избрали и ви липсва вдъхновение, разгледайте каталога за подаръци и изберете най подходящото спред Вас!

Успех!