Подарък за коледа

подаръци за коледа

Коледа е един от най-големите християнски празници. Празнува се и от силно религиозни християни, но и от не толкова вярващи хора. На Коледа всички разменят подаръци и това поставя всеки един пред тежката задача да намери най-подходящите подаръци за любимите хора. Изборът на добър подарък не е лесен, а особено по Коледа, когато трябва да купим подаръци не само за един човек. Идеите за подаръци за Коледа все не стигат и всеки се впуска в безкрайно обикаляне по магазините.

Най – добрите подаръци за Коледа

Тази Коледа има по-лесен начин да намерите подходящия Коледен подарък. Сайтът podaraci.info предлага на вашето внимание каталог със стотици идеи за подаръци, нещо повече – интересни идеи за всички. Цените варират във всички диапазони, а има и много идеи за безплатни подаръци, които можете сами да направите с подръчни материали и повечко ентусиазъм и любов.

Съвети за подаръци за Коледа

В този сайт ще откриете не само идеи какъв да бъде подаръка, но и идеи за това как от обикновена вещ да направите нещо много специално. Съветите за подаръци са специално преглеждани от екипа на podaraci.info и се подобряват ежедневно от потребителите. Всеки потребител на сайта за подаръци е насърчаван да се свърже с нас и да сподели своите впечатления от дадена идея или от даден подарък. Това гарантира, че каталогът с подаръци ще съдържа само най-добрите идеи за подаръци. Разгледайте каталога или вижте нашия списък с Топ 10 най–подходящи подаръци за Коледа:

  1. Коледна кутия с 31 подбрани пожелания
    koleden podarak s pojelaniq
    Уникален коледен подарък, в който имате възможност сам да изберете всичко. Можете да избирате между коледна кутия ЕЛХА и коледна кутия СНЕЖЕН ЧОВЕК. В кутията има красиво опаковани подбрани, интересни късмети и желания, като има опция вие да редактирате избраните от нас пожелания. Много красив коледен подарък, подходящ както за мъж така и за жена, семейство, приятел или колега. Разгледайте този Коледен подарък!

.

 2.    “ЗЛАТНО ШАМПАНСКО”

подарък златно шампанско 3

Шампанското е напитката, която всички свързваме с голям празник, та какво по –  подходящо за КОЛЕДА или Нова година от този уникален подарък – Шампанско със злато с фин плодов аромат и приятно жива киселинност. Добавените 23 каратови златни частици, му придават благородност и стил и влиаят положително върху организма. Изключително ефектната му опаковка – имитация на златно кюлче, го прави перфектен подарък за КОЛЕДА и нова година подарък с който гарантирано ще впечатлите! Разгледайте този подарък!

.

3. Перла на късмета

Уникален подарък перла на късмета

„Нова година нов късмет” подарете перла на късмета и разберете какъв ще е късмета на получателя,  през идната година. Перлата е в неотворена мида, мидата се намира в консерва, а в мидата перла носеща някакво послание. Възможно е перлата да е в един от 6 цвята, а всеки означава нещо, за това е перла на късмета. В комплект с прекрасно колие от родий (с кошничка с място за перлата), това бижу е прекрасен подарък за Коледа за жена. Разгледай този подарък!

.

4. Бъчва с чешмичка и чашки

staklena bachva

Комплекта от  бъчва с чешмичка, четири чашки и красива, дървена поставка е много стилен и подходящ подарък за КОЛЕДА, а ако напълните бъчвата с любимото питие на получателя ще е още по впечатляващ подарък за КОЛЕДА. Разгледайте този подарък!

.

5. 100 причини за любов

романтичен подарък За влюбени

Несъмнено най – ценния подарък е да изкажеш любовта си към близкия човека. Сто причини за любов е най – добрия начин за това, най – романтичния коледен подарък. Сто причини за любов е подарък за най-близкия човек, който можеш да персонализираш изцяло. Може да добавиш името на половинката или да редактираш текста по твой избор. Текста на папиросите избираш ти. Страхотен романтичен подарък подходящ за Коледа. Разгледайте този подарък !

.

6.Подарък Рисувано стъкло – икона на Света Богородица и младенеца

икона света богородица подарък

ПРЕКРАСЕН ЛИЧЕН ПОДАРЪК за Коледа. Рисувано стъкло – Икона на Света Богородица и младенеца. Какво по подходящо за Коледа от икона на Света Богородица с младенеца, ръчно изрисувана върху шише, пълно с качествено,  италианско вино. Подаръка е ръчна изработка, ръчно изработените подаръци са уникални и неповторими, особено икона. Това е специален подарък за специален човек. Такава бутилка може да бъде един прекрасен личен подарък за уютния празник Коледа. Разгледайте този подарък!

7. Обичам те на 100 езика

2

Представяме ви уникален, коледен подарък, с който не само ще кажете ОБИЧАМ ТЕ , а ще го кажете 100 пъти на 100 различни езика. Оригинален подарък – красива и оригинална твърда кеширана кутия във формата на сърце и В нея се намират 100 малки папирусчета, като на всеки един е изписано обичам те на различен език. Разгледайте този подарък! 

.

8. Вино с КОЛЕДЕН етикет и текст по ВАШ избор

vinoskoledenetiket

Виното със специално изработен коледен етикет  се харесва от всички. Виното е универсален подарък, а в комбинация с Коледно пожелание върху коледен  етикет е много подходящ подарък за Коледа и Нова година. Може да се комбинира успешно с букет от бонбони, коледна кутия с 31 пожелания или с кутия за вино.  Разгледай този подарък!

.

.

9.Шоколадов букет „Коледа“

букет от бонбони.jpegУникално решение за смесица между добър, интересен и уникален подарък и букет красиви цветя.Шоколадов букет „Коледа“ е изработен от крепирана хартия, шоколадови бонбони – 15бр. и декорация. Един незабравим и много вкусен подарък. Разгледай този подарък!

.

   

10. 100 магически трика“   

На Коледа стават чудеса, благодарение на комплекта „100 магически трика„ магии може да се случват и покрай вас.Чудесен подарък за малки и големи. На магията са подвластни всички възрасти и това превръща DELUXE MAGIC BOX-1 в чудесно забавление за цялото семейство. Съдържа магически предмети и точни инструкции за тяхната употреба. Не шапката прави магьосника, а уменията. Усвояването на фокусите е прекрасен начин за развиване и усъвършенстване на креативното и аналитичното мислене. Чудесен подарък за Коледа. Разгледайте този подарък!

Ако все още не сте избрали, разгледайте каталога с идеи за подаръци и сме сигурни, че ще откриете правилното решение и не забравяйте подаръкът трябва да е от сърце!