Подарък за дете

Торта от памперси

Ако искате да направите подарък за бебе – нещо, което няма да бъде забравено, което да е специално предназначено за бебето и майката и в същото време подаръка да е уникален, индивидуален, различен, нетипичен и  изцяло практичен подарък то това е „Торта” от памперси.

torta ot pampersiТортите от памперси са страхотен подарък за всяко новородено момиченце или момченце. Освен, много красиви, тортите са изключително практични подаръци. Всяка съставка от тортата може да се ползва. Всички знаем че, памперсите са най-много и най-дълго използвания бебешки артикул и винаги са добре дошли за всяка майка. Интересното е че, тортата от памперси може да включва и други практични аксесоари за детето и майката. Нестандартния подарък може да включва ръчно изработена кукла, която може да е надписана с лично пожелание и съответно от кой е. Някои от тортите са красиво аранжирани с шоколадови бонбони Рафаело , пелени, бодита, чорапки  или детска козметика и други.

С тортата ще зарадвате вашите приятели, когато сте поканени на погача, кръщене, рожден ден,   при първото посещение при бебчето… Тортата може да се запази като украса в бебешката стая, това определено е по – трайния  вариант от букет живи цветя, които подаряваме традиционно. Това е възможно най – елегантния подарък, който може да подарите на не чак толкова близко семейство, което чака или вече има бебе, за всеки ваш служител, колега,  клиент, шеф/ка, бизнес партьор.
Тортите са приготвени с въображение и любов, за да бъдат радост за окото и душата на Вас и на получателите им. Подаръка за бебе може да бъде изработен в различни цветове, брои и марка памперси, според Вашите желания.

От къде да купим подаръка

Този подарък можете да закупите от оналайн магазин за подаръци –  podaraci.biz  без значение къде в България се намирате.

ПОРЦЕЛАНОВИ КУКЛИ

Порцеланова кукла  е кукла, направенa изцяло или частично от порцелан. Куклите се характеризират с реалистичноста си и възхищават не само децата, а всички възрасти.

porcelanova kukla za podarak na malki i golemi jeniПорцеланови кукли – това не са просто играчки. Най-вероятно, много малки деца ще се вземат тези   малки, красиви и добре изпълнени ръчно направени кукли за  копия на хора, но само един истински ценител знае, че куклите от порцелан са създадени със своята история и  дори и със собствен характер. Всяко лице и техния специфичен израз са различаващи се един от друг, всеки предава свое собствено настроение и облечени в рокли и шапки те се превръщат в идеалния подарък. Куклите са направени в съответствие с древните техники на професионалистите, които знаят как да изглежда като играчка, как да възхити децата и всички възрасти..
От къде да поръчаме?
Подаръка можете да получите след като направите поръчка от магазина за подаръци  podaraci.biz.

3D пъзел

Чудесен подарък за рожден ден, подарък за имен ден, подарък за Коледа, подарък за Нова Година, подходящ за малки и по-големи любители на пъзелите.

3dpuzzle.png

Предлага се в различни видове/модели : Айфелова кула, Бурж Ал Араб, Тауър Бридж, Белият дом, Мейдън Тауър и други с различен брой части и цена. Лесен за сглобяване, без да са необходими инструменти за направата му 3D пъзелът е образователен и интересен подарък. Частите му са изработени от пенокартон. Подходящ е за деца над 6 години. Може да подарявате пъзела с пожелание в най-скоро време да посетят истинската Айфелова кула в Париж или Тауър Бридж в Лондон. Вече сглобен 3D пъзела може да се постави на подходящо място и да радва всеки ден.

От къде да закупим подаръка?

3D пъзел можете да поръчате през Интернет от сайта http://podarak.org . От уеб сайта се доставя до цяла България. Тоест планувайте поне ден-два за да може доставката да достигне до вас.

Сайт:  http://podarak.org

Дартс

Подарък – игра за всички поводи. Подаръците-игри са най-подходящи за подарък за рожден ден.  Подарък от този вид може да бъде и идеалният подарък за Коледа или подарък за имен ден.

Подарък Twister

Подарък за млади, парти хора или подарък за деца над 6 години.

Пееща играчка

Подарък за малко детенце на възраст до 2 годинки.