Подарък за годишнина


Към всички мъже

Скъпи мъже, никога, ама никога не забравяйте за годишнината. Независимо дали е годишнина от сватбата или наближава една година, откакто сте заедно с приятелката ви, то винаги е голям автогол ако забравите. Ако сте от хората, които по принцип забравят, то използвайте всички възможни технологични способи за да не го правите- аларми на мобилния телефон, автоматично напомняне на компютъра или оградете деня в календара. Каквито и способи да използвате просто бъдете сигурен, че няма да забравите, не и този път! И за да покажете на половинката ви, че не сте забравили е нужно малко подготовка.

Подарък за годишнината
Не е задължително да подарявате скъп подарък. Може и да е нещо символично или просто букет цветя или ако искате едно букетче от диворастящи цветя, които собственоръчно сте събрали и аранжирали. Какъвто и подарък да предпочетете за годишнината е добре да го подарите сутринта, когато започва деня. Подаръкът за годишнината трябва да е романтичен и да идва от сърцето. Даже и да имате неограничени финансови възможности, не се впускайте да купувате най-скъпите предмети. Изберете нещо романтично.

Идеи за подаръци за годишнина – Ето и част от нашите предложения  за подходящи подаръци за годишнина:

Сто причини за любов.

podarak Годишнината е идеалния момент да напомните на половинката си колко много я обичате, чрез  подаръка 100 причини за любов ще направите това по уникално романтичен и незабравим начин.  Можете да подарите луксозна кутия във формата на сърце, в която има 100 папиръсчета с предварително от вас избрани причини за любовта към половинката ви. В сайта podarak.biz има изброени много предложения, от които можете да изберете вашите 100 и да поръчате луксознияподарък. Eдин страхотен подарък на който не може да устои никой.

Разгледай този подарък!

Oбичам те на 100 езика.

Обичам те подарък

Може би най – романтичния подарък е да кажете на любимия човек “обичам те” по много романтичен и нестандартен начин. Поръчайте кутия с формата на сърце ( или правоъгълна кутия ) с над 100 папиръсчита от луксозна хартия, с “обичам те” на над 100 различни езика. Всеки има нужда да чуе, че е обичан, още повече от любимия човек.

Разгледай този подарък!

Пъзел със снимка по избор.

Подарък пъзел със снимка по избор (Medium)

Уникален подарък подходящ за годишнина.

Може да изберете снимка спомен или просто любимата ви снимка и да поръчате запомнящ се подарък. 

Разгледай този подарък!

Уникален костен порцелан!

kosten-porcelan-2Търсите специален подарък за близък до вас човек, нещо различно и наистина красиво? Искате подарък, който зарежда с настроение ? Искате подаръка да е оригинален и да се помни дълго? Уникален костен порцелан в три части (чашка, чинийка и лъжичка), цветя или неповторими декорации. Костния порцелан се отличава със своята здравина, лекота и полупрозрачност, което го прави предпочитан подарък за и от ценители.

 Разгледай този подарък!

 Вино с персонализиран етикет

Вино, мобони и кристал

Виното със специално изработен етикет  се харесва от всички.

Виното е универсален подарък, а в комбинация с точното послание насочено към половинката и етикет със сърца е много подходящ подарък за случая. Може да се комбинира успешно с букет от бонбони. 

Разгледай този подарък!

Ако все още не сте избрали, разгледайте  каталога с идеи за подаръци. Можете да потърсите в списъците от романтични   подаръци и сме сигурни, че ще откриете правилното решение на сложната задача.