Подарък за годишнина

Към всички мъже

Скъпи мъже, никога, ама никога не забравяйте за годишнината. Независимо дали е годишнина от сватбата или наближава една година, откакто сте заедно с приятелката ви, то винаги е голям автогол ако забравите. Ако сте от хората, които по принцип забравят, то използвайте всички възможни технологични способи за да не го правите- аларми на мобилния телефон, автоматично напомняне на компютъра или оградете деня в календара. Каквито и способи да използвате просто бъдете сигурен, че няма да забравите, не и този път! И за да покажете на половинката ви, че не сте забравили е нужно малко подготовка.

Подарък за годишнината
Не е задължително да подарявате скъп подарък. Може и да е нещо символично или просто букет цветя или ако искате едно букетче от диворастящи цветя, които собственоръчно сте събрали и аранжирали. Какъвто и подарък да предпочетете за годишнината е добре да го подарите сутринта, когато започва деня. Подаръкът за годишнината трябва да е романтичен и да идва от сърцето. Даже и да имате неограничени финансови възможности, не се впускайте да купувате най-скъпите предмети. Изберете нещо романтично.

Идеи за подаръци за годишнина – Ето и част от нашите предложения  за подходящи подаръци за годишнина:

Сто причини за любов.

podarak Годишнината е идеалния момент да напомните на половинката си колко много я обичате, чрез  подаръка 100 причини за любов ще направите това по уникално романтичен и незабравим начин.  Можете да подарите луксозна кутия във формата на сърце, в която има 100 папиръсчета с предварително от вас избрани причини за любовта към половинката ви. В сайта podarak.biz има изброени много предложения, от които можете да изберете вашите 100 и да поръчате луксознияподарък. Eдин страхотен подарък на който не може да устои никой.

Разгледай този подарък!

Oбичам те на 100 езика.

Обичам те подарък

Може би най – романтичния подарък е да кажете на любимия човек “обичам те” по много романтичен и нестандартен начин. Поръчайте кутия с формата на сърце ( или правоъгълна кутия ) с над 100 папиръсчита от луксозна хартия, с “обичам те” на над 100 различни езика. Всеки има нужда да чуе, че е обичан, още повече от любимия човек.

Разгледай този подарък!

 

Уникален костен порцелан!

kosten-porcelan-2Търсите специален подарък за близък до вас човек, нещо различно и наистина красиво? Искате подарък, който зарежда с настроение? Искате подаръка да е оригинален и да се помни дълго? Уникален костен порцелан в три части (чашка, чинийка и лъжичка), цветя или неповторими декорации. Костния порцелан се отличава със своята здравина, лекота и полупрозрачност, което го прави предпочитан подарък за и от ценители.

 Разгледай този подарък!

 Вино с персонализиран етикет

Вино, мобони и кристал

Виното със специално изработен етикет  се харесва от всички.

Виното е универсален подарък, а в комбинация с точното послание насочено към половинката и етикет със сърца е много подходящ подарък за случая. Може да се комбинира успешно с букет от бонбони. 

Разгледай този подарък!

Ако все още не сте избрали, разгледайте каталога с идеи за подаръци. Можете да потърсите в списъците от романтични  подаръци и сме сигурни, че ще откриете правилното решение на сложната задача.