Подари приключение

Идеален подарък за Свети Валентин или романтичен повод. Най-подходящо е да направите такъв подарък на половинката ви. Постарайте се да организирате добре нещата и партньора ви да не разбере нищо, така ще постигнете много приятна изненада.

Цена: от 100 лв до много много пари.
Приключение за подаръкПодаряването на екскурзия не е нов вид подарък. Вероятно сте наясно, колко би се зарадвала половинката ви ако и подарите уикенд в Париж за рождения ден или това е подаръкът за годишнина от сватбата ви. Това, което ние ще ви разкажем, е как можете да си го позволите.

От няколко години в България започнаха да развиват дейност много low-cost самолетни компании. Тези компании предлагат много евтини самолетни билети до различни дестинации в Европа. Изберете подходящия град и билетите в двете посоки до там може да ви струват около 50 лв на човек. Това е доста ниска цена за самолетни билети и ако намерите начин да осигурите и добри цени за спане значи можете да имате приказна екскурзия на приемлива цена. Евтини варианти за нощувки предлагат така наречените hostel-и. Добрата новина е, че можете да намерите много добри цени, но лошата новина е, че обстановката в подобни hostel-и не е много хубава. Те предлагат евтини нощувки, но лоши условия.

Друг вариант за нощувките е да спите на гости на някой и не е задължително да познавате хората, в които ще нощувате. Сайта : couchsurfing.com предлага интересната възможност да изберете къде искате да нощувате и да намерите подслон от добри хора. Сайтът е много добре развит и ще бъдете учудени, колко хора биха ви приели да нощувате при тях. В западна Европа този сайт се използва много и позволява на хората да пътуват и да посещават различни страни без да харчат безбожно много пари.

Като цяло може да измислите двудневна екскурзия до някоя европейска столица и да платите само самолетните билети, които могат да ви струват около 100 лв за двама. Като цяло, ако организирате добре нещата, можете да направите добра екскурзия, която ще ви струва по-евтино отколкото екскурзия в България.

Опаковайте подаръка

Винаги когато подарявате нещо не материално се опитвайте да направите нещо материално, което можете да поднесете като подарък. В случая, ако сте избрали да посетите Париж и сте купили самолетните билети, то опаковайте самолетните билети ( ако е електронен билет просто разпечатайте билета на принтер), наметете картичка или снимка на Париж, добавете достатъчно красиви неща от Париж и опаковайте красиво. Най-добрият вариант е да намерите кутия, на която да напишете и залепите надпис “Уикенд за двама в Париж” да го направите красиво и да го подарите така.