Купете домейн за подарък

Подаръкът е подходящ за момичета и момчета. В повечето случаи това ще е подарък за хора, които умеят да работят с компютър. Можете да се спрете на този подарък при следните поводи: подарък за рожден ден, подаръци за имен ден, подаръци за гаджето. Ако желаете да увековечите някой голям момент в живота на човека, на който подарявате подаръка, можете да купите подходящ домейн и да създадете сайт за някое събитие било то абитурентски бал, сватба или раждане на дете. Какъв по-добър подарък от това да увековечите един радостен момент.

Цена: от 10 лв. до безкрайност

Оригинален подаръкВиртуален подарък

Купуването на домейн е виртуален подарък. Подаръкът е подходящ за любимата или любимия. Ако човекът, на който искате да подарите подаръка, си няма личен сайт, можете да купите домейн, отговарящ на името му. Обикновено самият домейн струва от 10 лв до 20 лв. за година. Ако искате да добавите малко пари още, можете да купите и един хостинг пакет и да насочите домейна там. Естествено този подарък изисква малко технически умения, но ако вие имате техническите познания, ще се получи нещо много оригинално и уникално.

Ако имате желание, време и умения, можете да купите домейна с хостинг-а и да инталирате един wordpress. Има много красиви безплатни теми за wordpress, които могат да ви помогнат да направите сайта красив. А ако сте доста близки можете да сложите няколко снимки, които да носят добри спомени и да напишете някоя хубава дума.

Понеже това не е нещо материално, което можете да занесете и да дадете на празнуващия, аз бих препоръчал да изпечатате на картон едно красиво оформено съобщение. След това го сложете в красив плик.

Времето за изпълнение на този подарък зависи изцяло от Вас. Самото купуване на домейна е бързо, но ако искате да го насочите към даден хостинг може да отнеме до 48 часа.