Забавен подарък

Уникален забавен  подарък. Подходящ за различни поводи, а също можете да порявате и без повод и така да зарадвате някой.

Забавните подаръци трябва да носят настроение и положителни емоции, забавните игри са весели,  радват не само получателя, а и цялата компания. Създайте незабравими спомени изпълнени със смях и настроение като направите подарък забавна игра на любим човек, за рожден ден или имен ден.

Не се сърди човече с шотове

igra ne se sardi chovecheСъздайте нови спомени с подаръка “Не се сърди човече с шотове” за пораснали….. „Не се сърди човече” е класическа игра със зар и цветни комплекти пионки. Всички знаем тази игра и сме я играли и ни е било много забавно, но преди. Сега по скоро би ни била скучна освен ако не пробвате с осъвременената версия  „Не се сърди човече с шотове” Създайте нови спомени с не се сърди човече за пораснали. Играта е страхотен подарък за приятел/приятелка, подарък за рожден ден или имен ден, подарък които ще внесе настроение и емоции за цялата компания. По правилата на класическата игра “Не се сърди човече” когато една пионка застигне при играта чужда пионка, попадайки върху нея, тогава настигнатата пионка (чуждата) излиза от играта в осъвременената версия обаче когато шотчето ви излезе от играта ще трябва да го изпиете на екс. Представете си колко забавно ще е когато играта напредне и вече всички са обърнали по две три шотчета.  Избора с какво да напълните шотовете си е ваш : коктейл, текила, водка, уиски, бира, ракия, сок, ликьор, бей лис каквото ви хрумне.

От къде да купим подаръка

Този подарък можете да закупите от оналайн магазин за подаръци –  podaraci.biz  без значение къде в България се намирате.

Други забавни игри:

Опияняваща Рулетка – Това е игра за 2-8 играчи. Комплектът съдържа: Рулетка х 1, Шот чаша х 16, Топки х 2 . За едно незабравимо парти – не, че следващите партита няма да са интересни, но първото ще се запомни!

Стъклен шах с шотове – Подарък “Шах със стъклени шотове” – на пръв поглед това е обикновен шах, но истинското забавление започва , когато спечелите противникова фигура ! С всяка взета фигура , задължавате противника си да изпие нейното съдържание……

Мини голф със шотове – Ако не сте играли голф е крайно време да започнете отнякъде, а ако се притеснявате – има шотове. След един-два шота всички притеснения ще отпаднат. Със сигурност игра, която ще донесе много усмивки и положителни емоции.

Каска с кен – един подарък, който ще донесе много настроение във всяка компания и на всяко парти (фирмено или частно).

5 GAME SET – Комплекта съдържа пет игри : Roulette, Poker, Black Jack, Craps, Poker Dice. Подходящ и желанподарък за повечето мъже, а защо не и за жени?