Еротични масажи

Хубав подарък, ако отивате на празнество на двама влюбени или ако искате да изненадате романтично половинката ви.Подходящо ако искате да изненадате половинката с подарък за имен ден или с подарък за рожден ден.

Цена: 20 лева

Еротични подаръциКнигата “Еротични масажи” е много добър подарък за празнуваща двойка или ако искате да изненадате половинката ви. Книгата е добре илюстрирана и показва и разказва всичко, което трябва да знаете за да направите добър масаж. И след като масажите за една влюбена двойка могат да бъдат идеалната любовна игра или нещо страхотно за половинката ви, то книга, която ще ви научи как да правите добри масажи е много хубав подарък.

От къде да купим?

Книгата е свободно достъпна в цялата търговска мрежа в България. Със сигурност е налична в книжарниците “Хеликон” и “Пингвините”, а също може да бъде поръчана и от Интернет.

Забележка!

Книгата е издадена през 2000 година на българския пазар. Много хора вече я притежават и много хора са я чели. Книгата даже може да се намери безплатно в Интернет (естествено, че това е незаконно). Ако искате да направите този подарък се уверете, че човека, на който ще подарявате не е чел книгата.