Вълнуващ подарък – полет по избор

УНИКАЛЕН ПОДАРЪК !!! ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК въздушна разходка по избор: с парапланер, паратрайк, мотоделтапланер или делтапланер. Подходящ подарък за приятел, подарък за гадже, подарък за рожден ден или какъвто и друг повод, стига да сте сигурни, че получателят обича красиви гледки и все пак има малко по-авантюристичен дух.

Цена : 115 лева
От :
https://podaraci.biz

Няколко думи за летателните апарати. Паратрайкът е летателен апарат, задвижван от малък двигател с перка, закачен под обикновен тандемен парапланер.

paratrike_flight  Паратрайкът е конструиран да лети  моторно и безмоторно. Преди кацане  двигателят се гаси задължително и  апаратът каца безмоторно. Абсолютно  нов и уникален начин за летене, който  дава възможност да се излита и от  равни места.

Полетът с парапланер е един от най-  лесните и приятни начини да усетиш  свободата на птиците, а летенето в  тандем с  опитен инструктор го прави и  един от най-  достъпните. Единственото,  което се изисква  от вас е желание и  удобни обувки. За всичко  останало ще  се погрижи вашият личен  пилот.

делтапланер – безмоторен полет

мотоделтапланер – моторен полет с делтапланер

От пътника не се изисква нищо друго, освен да се наслади на гледката и вълнуващия полет. Това го прави изключително удобен дори и за хора с увреждания или в недобра физическа форма.  Дори и хора, които се притесняват от високото, имат възможност да се насладят на летенето, тъй като паратрайкът може да лети и на 2-3 метра височина. Емоцията е неописуема, а гледките се запомнят за цял живот.

Защо харесахме този подарък  ?

•    Абсолютно оригинален и гарантирано приятна изненада
•    Подарявате ваучер, а получателят избира кога да лети. Ако времето не е подходящо в момента, полетът винаги може да се отложи за по-слънчев сезон. Така че това може да е и страхотен подарък за Коледа или Нова година
•    Може да се излита от много места в страната. Точно където на човек му е удобно. Разбира се, при такива подаръци, човек обикновено избира да се разходи до някое красиво място, което да има шанс да разгледа и отгоре.
•    Няма възрастово ограничение за полет с  парапланер, паратрайк, мотоделтапланер или делтапланер.
•    Страхотен спомен за цял живот
•    Подарявате не вещ, а незабравимо преживяване

Къде може да се поръча?

Можете да поръчате полет с парапланер, паратрайк, мотоделтапланер или делтапланер от сайта https://podaraci.biz/. Получавате ваучер, който любимият човек може да получи като подарък за Коледа или Св. Валентин, а да използва да прелети над красив морски бряг в зноен летен ден.