USB хладилник

Подарък за приятели или подарък за шефа. Можете да подарите този подарък на всеки, който се занимава с компютри. Подходящо за подарък за рожден ден, особено ако рожденият ден е през летните жеги.

подаръци за маняциОт доста време се коментира новият продукт на фирма USB Geek – мини хладилник за компютър. Отскоро този продукт може да бъде закупен и от България.

Това е един от онези подаръци, които можете да подарите на хора, които не се отделят от компютъра си ден и нощ – по работа или за удоволствие. Това е добра идея за подарък за шефа или някой колега. Изключително добър подарък за всички програмисти или хора в ИТ сферата.

Мини хладилник

Случвало ли ви се е, когато започнат летните жеги и всеки си мечтае за чаша студен коктейл на плажа, да трябва да се потите пред компютъра в офиса? И единствената ви утеха е студената кола (или може би бира), която можете жадно да сърбате пред монитора. Но има един проблем, хубавата напитка се стопля много често от летните жеги. В такива ситуации идва на помощ USB мини-хладилник.

Мини-хладилникът е достатъчно малък за да може да пренася изключително лесно, но и достатъчно голям за да може да побере една чаша с напитка или една кутийка кола или бира. Устройството се захранва от USB порта на вашия компютър. Идеално за хората прекарващи работния ден пред компютъра.