Уникален календар

Календарът е много добър подарък за Нова Година.

Подарък - календар

Подарък – уникален и персонален календар със снимки по ваш избор. Вече почти всяко фото предлага услугата за съставяне на календари по ваш избор и с ваши снимки. Възможно е да избирате от календари на 1 страница или календар с 12 снимки и 12 страници за всеки един месец. Също има възможност и за настолен календар.

Подарък за офиса

Ако направите 12 броя интересни снимки с готините колеги от офиса (снимките може да са и малко смешни ), след това отпечатайте няколко календара за офиса. Ако искате подаръкът да е малко по-персонален за някой специален колега, можете да го направите настолен , специално за неговото бюро.

Подарък за 8-ми март

Специален подарък за мама със интересни снимки на малчуганите. Или подарък за приятелката или гаджето.

Романтичен подарък

Дали ще е подарък за Свети Валентин или подарък за годишнина, ако изберете романтични снимки на вас и вашата любима/любим, можете да си направите такъв тематичен любовен календар с най-хубавите ви моменти заедно.

Подарък за приятел

Ако искате да направите страхотен подарък за приятел, можете да се възползвате от познанието ви за хобита и интереси за приятеля ви. Ако вашият приятел тайно си пада по някоя знаменистост, то можете да направите индивидуален календар с 12 снимки. Ако е маниак на спортни коли, то можете да изберете правилните снимки и да ги комбинирате за създаването на идеалния подарък. Постарайте се! Струва си усилието!