Танцувай с мен

Подходящо за половинката ви като подарък за Свети Валентин или подарък за рожден ден.

Подарък за двама!
Цена: цената варира според вида танци, местоположението ви и това дали искате индивидуален учител или предпочитате да посещавате група от учащи се.

Звезден подарък Ако искате да разнообразите малко връзката си или искате да направите подарък на празнуваща двойка, то този подарък може да е това, което търсите.

Карта за посещения в някоя школа за танци би била много добър подарък за двама влюбени. Танците не само разпалват страстите, но и са много добър и приятен начин за забавление. Няколко посещения в школа за танци може да ви научи на основните принципи на добрите танци.

Подарък за нея или него
Независимо от повода можете да изненадате половинката си с този подарък и с обещанието, че заедно ще посещавате курсовете по танци. Така не само, че ще се забавлявате по време на самото обучение, но и за в бъдеще ще можете да впечатлявате околните след като покажете това или онова на дансинга.

Варианти на подаръка

Най-предпочитаните танци са латино танците. Най-известните латино танци са : салса, самба, румба, мамбо, ча-ча. Много хора избират да заведат половинката си на уроци по танго. Това са прочувствени танци, които разпалват страстите.

Има два основни варианта за този подарък – уроци с индивидуални учители или изпълнение в група с други учащи се. Естествено индивидуалните уроци са много по-скъпи от груповите. А ние можем да ви кажем, че груповите са и доста по забавни, а също така и добър начин за нови запознанства.

От къде да закупим?

В почти всички големи градове има школи за танци, където можете да на място да договорите условията. От Интернет можете да закупите гифт сертификати за танци от някои от Интернет магазините.