Секс люлка

Подарък подходящ за почти всички поводи, но не за всички хора. Подходящ  подарък за рожден ден, подарък за имен ден или подарък за Коледа или Нова година. Ако половинката ви е не традиционно мислеща натура, то можете да подарите този подарък за Свети Валентин, но имайте предвид, че това не е най-романтичният подарък.

Секс подарък
Това е един от онези подаръци, които не са подходящи за деца (вероятно вече се досетихте за това). Този подарък може да разнообрази сексуалния живот на някоя двойка и да донесе много нови емоции.

Подаръци за секс
Секс люлката (sex swing) придава нови изживявания в секса. Най-голямото преимущество е, че позволява много по-свободни движения, които не могат да бъдат постигнати в леглото. Свободата на движение и мобилността позволяват изпробването на съвсем нови пози в секса. Ако бъде монтирана правилно, секс люлката е безопасна и не може да доведе до травми или увреждания.

Има няколко вида секс люлки. Едните се закачат за тавана, а други идват специално със сглобяема метална конструкция. Ако искате да подарите секс люлката, която се закача за тавана, трябва предварително да знаете дали ще можете да бъде монтирана.

За кого е подходящ този подарък?

Идеален подарък за местния Дон Жуан или за приятелска влюбена двойка. Ако искате да подарите този подарък на интимната ви половинка, то трябва да сте сигурни, че вашата той/тя няма да интерпретира този подарък като лош намек. С такива подаръци трябва да сте много внимателни. Не е подходящ за хора, които не познавате добре или не са ви много близки.

Подаръкът се предлага в повечето секс магазини. Планувайте по-навреме, тъй като на повечето секс магазини им трябват от 3 до 7 дни време за да го поръчат.