Посади подарък

Подарък подходящ за ново начало. Повод може да е раждане на дете, началото на връзка, например годишнина, или сватба и годишнина от сватба. 

Посъди подаръкЕдна добра идея за подарък е посаждането на дърво. Този зелен подарък е подходящ за поводи като раждането на дете или началото на нещо голямо. Добър подарък-жест е и за близък човек, който заминава и ще е далече от вас – така показвате, че духом винаги ще сте близо и че никога не трябва да забравя корените си или мястото, което напуска. Всяка година ще може да се наблюдава израстването на дървото и това ще говори за прогрес и величие. Освен това е и принос към екологичните каузи.

Подготовка за подаръка

Най-добре е да посадите дървото в непосредствена близост до дома на човека, на който искате да направите подарък. Но внимавайте с това. Дървото трябва да е посадено на правилно място, където няма да пречи на останалите живущи в този район. Най-добре синхронизирайте действията си с съответната община.

След като сте определили мястото, където смятате да посъдите дървото трябва да изберете какво дърво да посадите. Много от съветите за подаръци в нашия каталог ви съветват да създавате различни и екзотични неща, но съвета на екипа на podaraci.info е да не купувате екзотично дърво или дърво, което не е обичайно или различно. Ако посадите дърво, което не е типично за нашия климат, рискувате дървото да изсъхне.

Има много градински центрове, където може да закупите малко дръвче и да го посадите. Цените започват от 5 лв и за специални и екзотични дървета стигат до стотици левове. Когато купувате дървото, попитайте за основни инструкции или прочетете тези : Инструкции за засаждане на дърво.

Подобрения към подаръка

Можете да подобрите подаръка като направите няколко снимки на посаденото дръвче и използвайки снимките да създадете гифт сертификат. Ако сте готови да похарчите малко повече пари, можете да поръчате ръчната изработка на камък с гравирано послание и да поставите камъка с гравираното послание до дръвчето. Но с това идва риска камъкът да бъде откраднат или преместен.