Подаръци за чужденци

Ако искате да зарадвате вашите чуждестранни гости или бизнес колеги, които не живеят в България, то можете да изберете този подарък. Тези подаръци може да бъдат подходящи за всякакви поводи или дори да бъдат подарък без повод. В специализираните магазини можете да откриете много и различни сувенири, но обикновено сувенирите са на високи цени, а този подарък е сравнително евтин.


розова вода

За повечето чужденци, България е известна като страната на розата и розовото масло. Именно затова, ако искате да зарадвате гостите чужденци, можете да им подарите розова есенция или розово масло. Добър подарък за чужденци би бил и всеки продукт или козметика, направени от розово масло.

Подарък розово масло

Флаконче от 0.6 мл розова есенция, опакована в дървена българска фигурка с национална носия. Флакончето струва 5 лв. и може да бъде закупено от много места в българската търговска мрежа.

Розово масло

България е известна с огромната си розова долина между Карлово и Казанлък, където се отглеждат маслодайните български рози. Маслодайната роза се използва за получаването на розова вода и след това добиването на розово масло. А розовото масло се използва за производството на множество козметични продукти.