Подарък Twister

Подарък за млади, парти хора или подарък за деца над 6 години.

Една от предпочитаните игри за партита по цял свят е играта Twister. В България все още не е много популярна, но пък това я прави много оригинален подарък. Това е един от онези подаръци, които могат да внесат много емоции за всяко парти, особено за по – заспалите парти хора, които е вече наложително да се раздвижат.

TWISTRE

Играта Twister

Играта се играе от минимум двама активни участника и рефер. Реферът върти рулетката и според показанията на рулетката участниците поставят определен крайник върху определен цвят окръжност. Още с първите ходове на играта се получава истинска човешка плетеница. Губи този, който загуби баланс. Печелят най-увъртяните, но добре балансирани участници.

Парти игра

Докато играта се играе, играчите заемат различни смешни стойки и се създават много ситуации за различен контакт между участниците в играта. Получават се много преплитания и комични ситуации и затова често я определят като най-известната парти игра. За младите играта е много интересна като вид контактен спорт. В САЩ играта става много полурярна сред студентите през 70-те и 80-те. Играйте в смесени момчеко-момичешки компании!

Играта за подарък

Когато играта се появява за първи път 60-те години, тя е предназначена за малки деца. Оказва се обаче, че и тинейджъри, и свободомислещи възрастни също много се радват на играта.

От къде да купим?

Играта Twister можете да намерите в Интернет магазин за подаръци podaraci.biz

Подаръци

PS.

Да не забравяме, че може да се превърне и в страхотна плажна игра, както е показано на снимката. Всички знаем, че на плажа страстите са няколко степени по-нагоре.