Подарък – увековечаване

Интересен безплатен подарък. Подарък от този вид е подходящ за много поводи, но е изключително интересен за романтични поводи като Св. Валентин или годишнина. Можете да сътворите подобен подарък за подарък на мама и тати за годишнина от сватбата  им. Така ще увековечите тяхната любов.

Цена: безплатно

Подарък сайтУеб сайт за подарък

Изразете чувствата си и мислете към любимите хора и ги покажете на света като направите уеб сайт. И преди да сте се стреснали ще ви кажем, че не са ви нужни никакви познания по програмиране или създаване на уеб сайтове. Само с основни познания можете да създадете цял уеб сайт, да добавите подходяща информация и да покажете на цял свят историята ви или чувствата ви към любимите хора.

Как това точно може да е подарък?

Подарък за половинката

За романтични празници, годишнини или за празника на влюбените можете да създадете уеб сайт с историята на вашата любов. Подкрепете историята със снимки и коментари от приятели. Направете го красиво.

Подарък за приятели

“Животът е красив с приятели, а приятелството със спомени”. Сложете снимки на радостни моменти с приятелите в специално създаден уеб сайт. Нека това приятелство да е вечно и нека всички да знаят за това. Или ако ваш приятел има своя интересна история, то вие като страничен наблюдател може да разкажете за това пред цял свят и ако пишете в новинарски стил можете да го направите да изглежда, все едно приятелят ви е звезда и си има собствен уеб сайт.

Подарък за годишнина

Можете да подарите един прекрасен уеб сайт, пълен със спомени и снимки от едни незабравими моменти. Подредете страниците и снимките в хронологичен ред.

За много много други поводи

Дайте воля на фантазията си и измислете най-щурите идеи (след това задължително ги споделете с нас, като оставите коментар в тази тема). Подарък от този вид няма граници, можете да комуникирате всякакви съобщения и знаейки, че Интернет е най-голямата световна медия и посланието ви може да достигне до много много хора. Може например да направите уеб сайт за даден човек и живота му през миналата година и да отправите пожелания за още по-успешна следваща година, като това би било добър подарък за Нова година. Можете да сложите по една снимка от всеки месец и това какво е постигнал човекът през месеците – нещо като дневник по месеци. Може да създадете по една страница с всеки месец от новата година и на всяка страница да сложите по едно пожелание. Възможностите са безкрайни!

Как да направим подаръка?

Както споменахме вече, подарък от този вид не изисква да имате сложни компютърни познания. Интересно е, че подарък от този вид може да бъде и напълно безплатен. Не се налага да купувате домейни или хостинг. Използвайте някоя от безплатните системи за създаване на уеб сайт, например log.bg. Всеки един от сайтовете за безплатни блогове ще ви предложи абсолютно безплатно създаване на уеб сайт с подходящо име и система за много лесно използване. Използването е толкова лесно, колкото и да пишете електронни писма и вече почти всеки може да го прави. Изработването на уеб сайт може да ви отнеме малко време заради написването на текстовете и подреждането на снимки и затова не чакайте последния момент.

Не забравяйте!

Това е виртуален подарък. Тоест не е нещо, което можете да поднесете и да подарите. За това след като създадете уеб сайта е хубаво да създадете нещо, което е материално и можете да подарите. Тук възможностите са много и разнообразни, но ако например човека, на който подарявате подаръка не е много на ти с компютрите може да създадете специален справочник за това как да работи със уеб сайта и да подарите справочника (разбира се много добре подвързан, за предпочитане принтиран на на красива хартия) заедно с картичка, на която има данните за достъп до уеб сайта. Вие измислете как да го направите, но е хубаво да е добре опаковано, подвързано, с панделка и разбира се добро пожелание :)