Подарък – комикс

Оригинален подарък предимно за млади хора. Подаръкът е идеален за подарък за любимата, подарък за Свети Валентин, подарък за Коледа или подарък за рожден ден.

Цена: по договаряне

Комискс за подаръкСъздайте уникален комикс с главното участие на получателя на подаръка. Вземете снимка на главните участници в комикса и намерете добър карикатурист. Заедно можете да измислите сюжет и да направите персонален комикс от няколко странички. В повечето копирни центрове ще ви помогнат да ламинирате и да направите малка книжка от страниците на комикса. Опаковайте + красива панделка и това може да е вашия идеален подарък.

И сега подробностите …

Измисляне на сюжет

Измислете добър сюжет, например нещо хубаво, което се е случило. В зависимост от повода може да измислите някоя мотивираща история, нещо, дори и да не е реална, но да мотивира човек да постигне нещо, за което дълго е мечтал – например да покатери връх, да пътува до мечтана страна и т.н. Или може просто да направите забавен комикс.Ако все пак нямате никакви идеи и ви гони творческо безсилие, то можете да потърсите автор на сюжет. В България има много талантливи хора, които за не много пари могат да напишат добър комичен сценарий. Екипът на podaraci.info не намери фирма, която да се занимава специално с подобни сценарии, но ако публикувате обява, че търсите помощта на някой при съставяне на подобна идея, сме сигурни, че ще намерите добра оферта. Използвайте Интернет или някой от вестниците за безплатни обяви. Но имайте предвид, че ще постигнете по-голям ефект, ако просто използвате знанията си за човека, на който искате да направите този подарък. Ако някой страничен човек напише сценария, то ще загубите голяма част от ефекта.

Намиране на карикатурист

Потърсете помощ от приятели, които могат да рисуват, но ако нямате такива приятели, то можете да потърсите помощ от професионалисти. Някои улични художници могат да ви направят достатъчно добра оферта за съставянето на комикса подарък или можете да публикувате обява, че търсите карикатурист. Има много млади хора, които умеят да рисуват добре и биха се съгласили да ви помогнат срещу скромна сума.