Подарък карикатура

Подарък подходящ за почти всички поводи. В зависимост от карикатурата можете да подарите за : подарък за Коледа,Новогодишен подарък или за подарък за рожден ден.

 

Карикатура за подаръкАко искате да подарите нещо уникално, то можете да изберете да подарите карикатура. Общо казано трябва да имате снимка на човека, който ще е изобразен на карикатурата и да откриете художник. След това слагате карикатурата в рамка, опаковате добре и подарявате. Ще ви отнеме малко време, но няма да е трудно да намерите например уличен художник, който е съгласен да нарисува карикатурата, а ако искате да ви излезе безплатно може да потърсите и приятел, който може да го направи.

Вариации на подаръка

За да направите малко по-интересни нещата можете да измислите някоя смешна ситуация, в която си представяте човека, който искате да изненадате. Или можете да накарате художника да постави интересен надпис на карикатурата – въпрос на въображение.

Ако знаете целите на човека, на който искате да направите подарък да направите мотивираща карикатура. Например ако знаете, че той  иска да стане президент, то може да нарисувате карикатура, на която вече е президент. Или ако поводът за подаръка е празненство на някакво събитие, можете да увековечите този момент като създадете карикатура, представяща тържеството.

Може на карикатурата да са изобразени повече хора. Например вие и човека, на който искате да направите подарък. Може да сте изобразени в някаква смешна ситуация или в някой абсурден момент.

Внимание!

В карикатурите обикновено се акцентира на недостатъците на хората. Художниците биха акцентирали на недостатъците на хората – голям нос или приятно малко шкембе. Ако смятате да направите приятен подарък, задължително предупредете художника, че не искате подобни неща на карикатурата. Иначе рискувате да обидите някой и да получите отрицателен ефект от подаръка.