Подари главоблъсканица

Интересен подарък, който развива умствените възможности. Подходящ за подарък за всички от 9 до 99 години. Можете да подарявате за различни поводи като подарък за рожден ден, подаръци за имен ден или Новогодишен подарък.

Цена: от 5 лв

Подарък главоблъсканицаПреди време беше модерно да се подарява кубчето на рубик. Това интересен подарък, но модерният вариант на този подарък са различни главоблъсканици и умствени предизвикателства. Главоблъсканиците имат различни форми. Целта на главоблъсканицата от снимката е да се извади верижката. Когато хванете в ръцете си тази главоблъсканица си мислите, че няма начин това да бъде постигнато без да огъвате метал, но истината е, че това е възможно.

Има много стотици главоблъсканици от този тип и всяка с различно и интересно решение. В България за сега подаръци от този вид не са много популярни и за това главоблъсканици като тази представляват интерес за хората.

Главоблъсканицата за подарък

Подаръци от тип главоблъсканица или подаръци, които представляват умствени предизвикателства са интересни за млади и интелигентни хора. Една главоблъсканица може да отнеме дни или седмици за решаване и да включва много умствена работа. Именно за това тези главоблъсканици са подходящи и за деца над 9 годишна възраст. Умствени предизвикателства от този вид могат да помогнат за събуждане на подобни интереси в детето и да помогнат за умственото развитие. Все пак ако подаръкът е за дете, подарете нещо по-лесно за разгадаване. Обикновено на опаковката са показани степените на трудност. Въпреки че кой знае дали детето няма да се справи по-бързо от един напрегнат и разсеян възрастен :)

От къде да купим този подарък?

Всякакви главоблъсканици могат да бъдат намерени на различни места в търговската мрежа.