Парти изненада

Подарък само за най-близките.

Цена: безценно :)

Подарък партиПовечето хора обичат празненствата и партитата

, но много често, забързани от всекидневните проблеми и работа, не им остава време за истинско празнуване. В много случаи и финансови проблеми могат да бъдат повод за пропускането на празнуването на рожден ден или имен ден. Организирането на парти изненада може да бъде един от най-големите подаръци за празнуващия или може да е романтичен подарък за половинката ви.

Кога да подарим този подарък?

Този подарък е подходящ само за най-близките ви хора. За да организирате парти изненада трябва да добавите най-важните съставки на един добър купон : верни приятели, хубава музика и подходящи питиета. За да можете да осъществите това е нужно добре да познавате празнуващия. Подходящо е да направите парти изненада на половинката ви или на най-добрия ви приятел/приятелка.

Организиране на купон

Терен

Хубаво е самото парти да не е в къщата на празнуващия. Все пак не може да сте сигурни поради какви причини е решил да пропусне празненството, а и ако организирате парти някъде другаде, ще му спестите чистенето след това.

Парти декорация

Самото парти изненада ще бъде достатъчна изненада, но за да стане още по ефектно е важно да добавите малко парти украса. Сравнително евтин и добър вариант са балоните. Пакет от 100 балона можете да купите от повечето магазини за 1 лев. Цената е в зависимост от големината на балоните, но можете да очаквате цени от около 3 – 5 лв за 100 балона. Надуването на 100 балона не е лесна задача, но ако имате много хора да помагат става бързо (можете да си вземете и не толкова скъпа ръчна помпа, за да не изпоприпада отборът). Завържете балоните с опаковъчна панделка и ги окачете по стените.

WOW ефект

Най-добре е човекът, на който ще правите изненадата, да не знае изобщо нищо за това, което се случва. Т.е. опитайте се да го запазите в тайна до самия край. Измислете някакъв претекст за разходка до мястото, където ще е партито изненада и след като влезете вътре всички изкачат и казват “Изненадаааааа ….. “. Като по филмите. Или може нещо друго да извикат… още по-интересно :)

Допълнения

В зависимост от финансовите възможности и определения бюджет, можете да подобрите партито със следните идеи:

  • парти шапки
  • всички коси на присъстващите са напръскани с цветен спрей и са украсени в различни цветове

Тематично парти
Ако искате да направите партито наистина уникално можете да измислите тема на партито. Няколко възможни предложения са:

  • може да организирате маскен бал и всеки да е с костюм или маска
  • парти с игри
  • женско или мъжко парти

Ако разполагате с много много пари за този празник

Ако парите не са проблем за вас можете да опитате някое от следните неща:

  • можете да докарате празнуващия до партито с лимузина – 90 Евро/час (в не натоварен сезон)
  • да наемете цяло заведение вместо да търсите терен
  • да наемете професионален балет или професионални танцьори/танцьорки