Бижутерна кутийка

Уникален подарък за момиче, особено подходящ подарък за романтични поводи като годишнина, Св. Валентин, абитурентски бал или изненада без повод.

Бижутерни кутиики: Можете да разгледате още много бижутерни кутийки с различни животни и с различна символика: слон, семейство слончета, бухал, яйце и други.

Бижутерна кутийка семейство жабки с коронки

Знаем колко е трудно за един мъж да избере подарък на жена. Спокойно, знаейки това ще ви направим предложение за стилен подарък, подходящ за всяка дама. Стилна и удобна бижутерна кутийка. Декорирана с камъни, тя изглежда много необичайно и красиво. Бижутерна кутийка – жаба е интересен и красив подарък за всички принцеси. Жабата, както казват е на пари и с това пожелание е много добре приеман подарък. Ако добавите и някакво бижу в кутийката със сигурност може да получите само одобрение. Много интересен подарък и като декорация. Този подарък не само ще краси всяка стая, но и ще напомня на господарката си че тя е жена, красива и романтична.

Символиката на жабата жабата е много древен китайски символ.  Свързва се с името на богинята Нюва – създателка на човека. Тя е почитана като символ на живота и осъществява връзката между влюбените. Жабата е символ на плодовитостта и женствеността. Управлява непредвидимата стихия на водата и хаоса.  Жабата е популярен символ на голям късмет с пари

От къде да купим подаръка

Този подарък можете да закупите от онлайн магазин за подаръци podaraci.biz без значение къде в България се намирате, защото в цената е включена и безплатна доставка до цяла България.

Сайт: podaraci.biz