Музикална кутия

Подарък, който ще радва притежателя си всеки ден. Подарък подходящ за всяка дама за всеки повод, подарък за рожден ден или имен ден, подарък за Осми март, подарък за Свети Валентин, подарък за Коледа.

Музикална кутия за бижута

Уникален подарък, красива дървена музикална кутия с място за снимка на капака и много приятна мелодия при отваряне. Ако сложите на капака подходяща снимка и в комбинация с нежната мелодия, която звучи при отварянето на музикалната кутия ще  докоснете емоционално всяка дама. Музикалната кутия е с размери 20х17х6.5 см. Имана дъното ключе за навиване и при отваряне се чува много приятна и отпускаща мелодия. Това е подарък, който ще радва притежателя си всеки ден. В музикалната кутия има достатъчно място за всички бижута. Изработена от дърво е прекрасна декорация за всяка полица. Един красив подарък за жена.Няма как да се избира каkва да е мелодията. Мелодията идва на механичен принцип. Има ключе, което се навива (отдолу под кутията). При отваряне на кутията се освобождава стопер и започва да свири. Както старите механични часовници – трябва да се навива през определен период от време. На този принцип работят и някой детски играчки – при издърпване или навиване започват да свирят. Мелодията е наистина много приятна.

От къде да купим подаръка

Този подарък можете да закупите от онлайн магазин за подаръци –  podaraci.biz  без значение къде в България се намирате.