Кристална красота

Уникален подарък за специални поводи. Специално направеният подарък е много подходящ за създаването на спомен за големи събития в живота – нещо, което ще се помни за дълго.

Цена: от 28 лева до 280 лева.

подарък кристал със снимкаПреди няколко години се появиха на пазара подаръци, направени от кристал. Специалното на тези подаръци е, че в самия кристал има лазерно изобразено послание. Това послание може да е всякакво – като “Обичам те” или “Честит рожден ден” или някаква фигурка или сърце. Този вид подарък беше интересен преди няколко години като се появи на пазара за първи път, но сега не би представлявал огромен интерес, защото почти всички са виждали подобни кристални предмети и много хора вече притежават такива.

Ето обаче нещо интересно! Вече се предлага нова услуга за написването на послание по поръчка или изобразяване на снимка.

Твоето послание

Интересното на този подарък е, че кристалът е много стилен подарък. И ако напишете вътре някое страхотно послание, дата и година, то вие създавате един уникален, красив и вечен спомен. Не е задължително посланието да е романтично, може да е за различни поводи. Ако желаете да направите сватбен подарък, можете да направите един прекрасен спомен за младото семейство.

Избери формата

Кристалните блокове могат да бъдат не само паралепипедни форми. Хубавото на уникалните подаръци е, че се изработват специално за вас и специално за случая. В този вариант можете да поръчате кристал във форма на ключ, ако правите подарък за нов дом или може да е във форма на цифрата единица. Възможностите са много.

Подобрете подаръка

Нещо, което все още почти никъде в България няма да видите е кристален куб със снимка вътре. Качеството на снимката не е много добро, но е на достатъчно добро ниво. Ако имате финансовата възможност, към този подарък можете да добавите и специална поставка, която ще осветява кристала.

От къде да купя подарък като този?

Интернет магазини могат да ви предложат голям избор от възможности за създаване на този подарък.