Колаж подарък

Много добър подарък за всички поводи и всички възрасти. Младото поколение би се зарадвало повече на подобен подарък. Ако съставеният колаж е на романтична тематика, то може да бъде много добър подарък за Свети Валентин.

Цена: по договаряне

Един добре направен колаж може да бъде идеалният подарък.

Какъв да е мотивът на колажа?

Вие най-добре познавате човека, на който подарявате подаръка. Опитайте се да помислите за желанията и мечтите на този човек. Какво обича, за какво винаги си е мечтал. Или може би много е харесал някой филм. Ако нищо не ви помогне от това, то ние ви предлагаме една, две идейки за начало и вдъхновение:

  • Трима колеги в офиса се бият със страшния огнедишащ звяр, който има лицето на шефа.
  • Трима приятели заедно покоряват връх Еверест.
  • Рожденикът се пъчи сред няколко световни топ модела. Разбира се, топ манекенките са облечени само с еротично бельо.
  • Получателят на подаръка с пушка някъде в Африка, а зад него тигър.
  • Огнедишащ дракон яхнат от получателя на подаръка.

Как да направим подаръка?

Не всеки има познания как да направи колаж. За изработката на добър колаж е нужно да познавате някоя от програмите за графичен дизайн. Една такава програма е PhotoShop. Потърсете приятел, който може да ви помогне с работата с PhotoShop, но ако не намерите такъв приятел се опитайте да намерите дизайнер на свободна практика. Ние написахме в google “дизайнер на свободна практика” и се появиха сайтовете на дизайнери, които са готови да свършат тази работа. Други варианти са да публикувате обява във Интернет или да намерите форум специализиран за дизайнери в Интернет и да попитате дали някой няма да ви помогне за изработката на подаръка. Друг вариант е да използвате услугите на фирма за предпечатна подготовка и дизайн, но цените на такива услуги от фирми са много по-високи.

След като имате готов колажа в електронен вид, го разпечатайте и намерете подходяща рамка. За разпечатването можете да потърсите услугите на компютърните клубове или копирните центрове във всеки град. Самото изпечатване трябва да е с много добро качество и разбира се цветно.

Опаковайте с красива опаковъчна хартия, добавяте красива накъдрена панделка и подарявате.