Дартс

Подарък – игра за всички поводи. Подаръците-игри са най-подходящи за подарък за рожден ден.  Подарък от този вид може да бъде и идеалният подарък за Коледа или подарък за имен ден.


Хубави подаръци

Подарък за офиса

Играта “Дартс” може да бъде идеалната игра за офиса. По време на напрегнат ден се разпуска много добре с няколко минути хвърляне на стрелички. Освен това игрането на “Дартс” е полезно упражнение за очите и е препоръчително да се практикува за хората работещи на компютър. Играта провокира несъзнателно да се сменя фокуса на погледа и така очите си почиват и се предотвратяват някои очни заболявания.

Подарък за вкъщи

Играта е много подходяща за игра в къщи, за отмора или за забавление. Винаги е забавно!

Парти игра

Играта “Дартс” може да бъде доста интересна парти игра. Тя е идеалното забавление за всяко парти или купон.

Подарък за малки деца

Играта не е препоръчителна за малки деца, поради опасността от нараняване със стреличките. Но играта се предлага и в детски вариант, където към целта се хвърлят самозалепващи се топки вместо стрелички. Този вариант на играта е подходящ за деца на всякаква възраст и се продава с мишена с мотиви на “Мечо Пух”.

Внимание!

Ако подарявате играта “Дартс” (стандартния вариант) предупредете, че ако закачате играта на стена е хубаво да има предпазна плоскост зад играта. Така ако пропуснете целта със стреличките, то няма да надупчите гардероба или да похабите тапетите.

От къде да купим?

Този подарък можете да откриете навсякъде в търговската мрежа. Според размера на мишената и качеството цените може да са много различни.