Вино с персонален етикет

Вино с персонален етикет

е подходящ подарък за всякакъв повод, но само за хора над 18 години. Много подходящ подарък за романтични поводи, рожден ден или спонтанна изненада на половинката.

 

Вино с персонализиран етикет, подходящ подарък за Свети Валентин, 8-ми Март или Трифон ЗарезанЕдин от добрите и уникални подаръци за романтични поводи е бутилка вино с етикет, който сами можете да изработите.  В сайта  podaraci.biz ви предлагат възможността да си закупите няколко вида вино и сами да направите етикета на това вино. Имате няколко реда текст, който можете да напишете на етикета и с пожелание или интересна фраза. Може да измислите романтично послание, което да допълни хубавото италианско вино до уникален подарък.

Виното като подарък?

Виното е хубав и романтичен подарък. Подаръка е уникален и като време на подаряване е подходящ целогодишно. Бялото вино е по – подходящо за летните месеци, а червеното за зимните периоди от годината. Хубавото италианско вино може да бъде прекрасния подарък за всеки повод или най – добрият начин да покажете на половинката си, че няма нужда от повод за да направите нещо запомнящо се. Виното е по – хубаво когато отлежи, именно заради това и много хора колекционират хубави вина, а вино със специален етикет може да бъде прекрасния сувенир за запомнящи се събития.

Как да поръчам?

Виното на podaraci.biz можете да поръчате само през Интернет. Няма магазин от където да го купите, но от уеб сайта се доставя до цяла България. Тоест планувайте  ден – два за да може доставката да достигне до вас.

Сайт: podaraci.biz